VESELO NA TERASI PEGAZOVEGA DOMA

  487

  V toplih dneh stanovalci radi posedijo na terasi Pegazovega doma, od koder je lep razgled na dogajanje pred trgovskim centrom Tuš. Ker pa se vročemu soncu radi izognemo, smo v letošnjem letu namestili dodatno zasenčenje, novo tendo, poleg tega smo teraso polepšali še z večjimi cvetličnimi koriti, ki dajejo obiskovalcem terase prijeten vtis in počutje.

  Tako smo na prvi julijski dan organizirali »otvoritev« tako prenovljene terase. Povabili smo  našo Marinko Mastnak, ki tovrstne dogodke obogati s svojo harmoniko, ob kateri stanovalci z veseljem zapojejo. In kot se spodobi za vroče dni, sladoleda je bilo, kolikor ga je kdo zmogel pojesti, za žejo pa so gospodinje pripravile domač metin sirup.

  Za največje presenečenje pa je poskrbela ena izmed naših zaposlenih, Kristina Drovenik, ki je tudi sicer aktivno sodelovala pri predlogih za preureditev terase, na ta dan pa je kot presenečenje za vse nas pripeljala skupino »Tu i tam«  iz sosednjega Hrvaškega Zagorja in veselica se je začela.

  Ob zvokih valčkov in polk se je plesalo in vriskalo, nekateri pa so samo uživali ob melodijah, ki so jih v svojih mladih letih prepevali. Lepi spomini bodo še dolgo z nami, naši stanovalci pa bodo imeli še en kotiček za kramljanje v prijetni senci.

  Na prvi julijski dan smo pred domom postavili tudi »kozolček«, ki so ga ob pomoči hišnika izdelali naši stanovalci. Lep izdelek, pridite ga pogledat…


  Ivan Žerjav, fizioterapevt

  VEČ: PEGAZOV DOM

  Prejšnji članekPOSTREŠČEK, KO RABITE HITRO DOSTAVO ALI POMOČ
  Naslednji članekKAKŠNE SO ZARES KREME ZA ZAŠČITO PRED SONCEM