tušmobil

Odlična Tušmobilova ponudba za upokojence

Pri Tušmobilu smo ob že tako vabljivih naročniških paketih za upokojence pripravili še posebno ugodnost. Naročniško razmerje boste sklenili  BREZ PLAČILA PRIKLJUČNINE. Tako boste PRIHRANILI že ob sklenitvi  naročniškega razmerja.

KAKŠNE UGODNOSTI VAS ČAKAJO PRI TUŠMOBILU?

• v Tušmobilovih BREZMEJNIH naročniških paketih so že vključene ENOTE, ki jih lahko po vaši želji porabljate za klice, sporočila ali prenos podatkov;

• če boste izbrali pakete KLASIK, pa boste za ceno mesečne naročnine vsak mesec prejeli že vključene minute za klice v vsa slovenska fiksna in mobilna omrežja;

• zbirali boste DODATNE BREZPLAČNE MINUTE pogovorov z nakupi v trgovinah Tuš;

• izbirali boste med odličnimi mobilnimi telefoni že od 1 evra dalje.

IZBERITE PRAVI PAKET ZASE

Upokojencem pri Tušmobilu posebej priporočamo izbiro paketov BREZMEJNIH 200 ali KLASIK 5.

Mesečna naročnina za paket BREZMEJNIH 200 znaša zgolj 9 evrov, za kar boste vsak mesec dobili kar 200 ENOT  za klice, pošiljanje sporočil ali prenos podatkov. Odločitev, za katere storitve boste porabljali svoje enote, je vaša.
Paket KLASIK 5 je z mesečno naročnino 5 EUR cenovno še bolj dostopen. V ceno mesečne naročnine je vključenih že 50 minut pogovorov mesečno, ki veljajo za klice v vsa slovenska fiksna in mobilna omrežja. Nizka mesečna naročnina in veliko klicev za vaš denar. 

ODLIČNI MOBILNI TELEFONI ŽE ZA 1 EUR

             1 EUR V PAKETU                   1 EUR V PAKETU                1 EUR  V PAKETU
                    KLASIK 5                       BREZMEJNIH 200          KLASIK 5 ali BREZMEJNIH 200

ČLANI TUŠ KLUBA PRI TUŠMOBILU KLIČETE ŠE UGODNEJE

Če nakupujete v trgovinah Tuš in ste član Tuš kluba, se vam še posebej izplača postati uporabnik Tušmobila, saj boste z vsakim nakupom v trgovinah Tuš zbirali dodatne minute za klice. Ob naslednjem nakupu v trgovinah Tuš preverite na računu, koliko minut ste že zbrali na vaši Tuš klub kartici. Brezplačne minute boste lahko začeli koristiti takoj, ko boste povezali Tuš klub kartico z vašo mobilno številko. Za več informacij povprašajte prodajalko v trgovini Tuš.

PRENESITE SVOJO OBSTOJEČO TELEFONSKO ŠTEVILKO K TUŠMOBILU

Morda niste vedeli, da lahko kljub menjavi operaterja obdržite svojo obstoječo telefonsko številko in jo še naprej uporabljate pri Tušmobilu.

Za več informacij o ponudbi obiščite Tušmobilovo spletno stran www.tusmobil.si ali pokličite naš 24 urni Center za pomoč uporabnikom na telefonsko številko 070 700 700.

IZBERITE PRAVI PAKET ZASE

Upokojencem pri Tušmobilu posebej priporočamo izbiro paketov
BREZMEJNIH 200 ali KLASIK 5.
Za več informacij o ponudbi obiščite Tušmobilovo spletno stran www.tusmobil.si 
ali pokličite naš 24 urni Center za pomoč uporabnikom na telefonsko številko:
070 700 700.

ODLIČNA TUŠMOBILOVA PONUDBA ZA UPOKOJENCE

Če nakupujete v trgovinah Tuš in ste član Tuš kluba, se vam še posebej izplača postati uporabnik Tušmobila, saj boste z vsakim nakupom v trgovinah Tuš zbirali dodatne minute za klice.