OSKRBOVANA STANOVANJA

THERMANA, DRUŽBA DOBREGA POČUTJA

Skrbimo za vaše dobro počutje in zdravje kot vaš sopotnik v vseh življenjskih obdobjih in glede na vaše različne potrebe.
T: 03 423 20 00, E: info@thermana.si

Informacije

Janja Podkoritnik Kamenšek, univ.dipl.soc.del.
T: +386 (0) 3 734 53 20
F: +386 (0) 3 734 52 47 
E: janja.kamensek@thermana.si Uradne ure:
pon, sre, pet med 11.30 in 14.30

OSKRBOVANA STANOVANJA THERMANA

Polepšajte si tretje življenjsko obdobje ! Bivajte v prijetnem okolju Thermane Laško!

Oskrbovana stanovanja so oblika bivanja starejših ljudi, v tujini že zelo znana in razširjena, ki zagotavlja letom primerno kakovost življenja. Pogosto nadomešča ali časovno odmika potrebo po odhodu v dom za stare. Namenjena so tudi tistim starim ljudem, ki ne morejo več živeti popolnoma samostojno in potrebujejo organizirano prehrano in nego. Ohranjajo vse najpomembnejše prednosti bivanja v lastnem domu, predvsem avtonomnost in zasebnost.

Arhitekturno in lokacijsko so brez ovir in v celoti prilagojena potrebam bivanja starega človeka, omogočajo tudi bivanje oseb na invalidskih vozičkih.

Stanovalci imajo v družbi Thermana zagotovoljeno pomoč in nego v nujnem obsegu ter možnost dodatnega naročanja storitev po lastnih željah. Zaradi tega se v njih počutijo udobno, prijetno in predvsem varno.

Oskrbovana stanovanja so v Vili Šmohor v prvem nadstropju in jih lahko najamete. So različnih površin od 26,40 m2 – 30,40 m2. Vsako oskrbovano stanovanje ima predsobo, kopalnico in dnevni prostor. Za prehrano je poskrbljeno v jedilnici Doma ali pa si obroke pripravljate sami.

Stanovalcem v oskrbovanih stanovanjih lahko ponudimo tudi izvajanje socialne oskrbe (proti doplačilu). Socialna oskrba zajema pomoč pri organizaciji bivanja, organizirano prehrano (po en pripravljen obrok na dan), pomoč pri vzdrževanju osebne higiene, varstvo in pomoč pri ohranjanju socialnih stikov.

Informacije:

Janja Podkoritnik Kamenšek, univ.dipl.soc.del.
T: +386 (0) 3 734 53 20
F: +386 (0) 3 734 52 47 
E: janja.kamensek@thermana.si Uradne ure:
pon, sre, pet med 11.30 in 14.30

Več si lahko pogledate na:

OSKRBA STAREJŠIH 
http://www.thermana.si/oskrba-starejsih

OSKRBOVANA STANOVANJA 

http://www.thermana.si/oskrba-starejsih/oskrbovana-stanovanja

NAJOBSEŽNEJŠI PREGLED PONUDB ZA STAREJŠE

Za vas pregledujemo trg in zbiramo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Kontaktirate jih lahko sami, ali pa za to pooblastite osebnega svetovalca.

THERMANA