SVETOVANJE ZA STAREJŠE

KDO UPORABLJA NAŠE STORITVE?

– starejši, ki si želijo pripraviti plan za brezskrbno preživljanje starosti
– starejši, ki želijo prepustiti urejanje problemov in formalnih zadev strokovnjakom
– starejši, ki morajo rešiti problem, ko ne morejo več skrbeti zase
– družine (svojci), ki razmišljajo vnaprej
– družine (svojci), ki imajo tak problem zdaj

PROJEKTIRANJE VARNE STAROSTI

Kako se lotiti projekta “varna starost”? Ideja našega servisa je, da lahko starejši ali njihovi svojci na enem mestu najamete oz. pooblastite »osebnega svetovalca«, da za vas, upoštevaje individualno specifiko želja, pomaga najti rešitev in vodi izvedbo. Servis pa ima na drugi strani razvite povezave in dogovore s strokovnjaki, tako da postopki potekajo hitro in racionalno.
Naša pravna služba predlaga in pripravlja rešitve s področja dedovanja in prenosov lastništva, nepremičninski strokovnjaki pomagajo z nasveti in realizacijo upravljanja nepremičnin, finančni svetovalci iščejo optimalne rešitve, ki zagotavljajo varno in brezskrbno preživljanje starosti.

Portal VARNA STAROST je naša prva specializirana svetovalna skupina. Do ideje za razvoj projekta je prišlo zaradi nekaterih dejstev:
– prebivalstvo Slovenije in Evrope se stara in problematika bo vedno večja
– razvoj interneta napreduje hitreje, kako se prebivalstvo stara, kar dokazujejo statistične raziskave
– velike spremembe na trgu nepremičnin, ki bodo vplivale na prodajo starih, preurejanje neprodajljivih novogradenj v »upokojenska naselja« in varovana stanovanja
– konfuzija pri razpoložljivosti postelj po domovih; nedelujoč seznam čakajočih, neustrezna regionalna delitev, slab pretok informacij prek interneta
– internet je danes osnova za kakršnokoli iskanje informacij – razen v primeru ponudbe za starejše. Torej odlična priložnost za vzpostavitev kvalitetnega spletnega portala.
Lastnik in motor portala VARNA STAROST je podjetje Connecta d.o.o. in nastopa v vlogi strokovnjaka za komunikacije, tehničnega realizatorja informacijske mreže, organizatorja ponudbe in povezovalca interesov različnih ciljnih skupin z ponudniki storitev zanje.

Če vas zanima več o nas, kliknite: KDO SVETUJE NAM?

Preberite tudi naslednje poglavje, kliknite: IZBOR PONUDB ZA STAREJŠE

NAŠE VODILO

Svetujejo samo pooblaščeni in licencirani strokovnjaki iz posameznih branž. Cena posredovanih storitev je enaka, kot če bi jih poiskali neposredno.

STROKOVNO SVETOVANJE ZA BREZSKRBNO STAROST

Pooblastite svojega osebnega svetovalca, da po vaših željah in v vašem imenu rešuje probleme. S pomočjo strokovnjakov in dobro razvite informacijske mreže.

Piano bar

Jazz, swing, salsa večeri in še veliko več

Bar se nahaja v samem centru Ljubljane. Dopoldan in tekom dneva se lahko ustavite na kavi ali pa se osvežite z brezalkoholnimi pijačami. Zvečer se prepustite našim zanimivim programom. Nudimo vam pestro izbiro kakovostnih vin, koktailov, žganih in drugih pijač.
Lokal lahko najamete za zaprte družbe, rojstne dneve, tiskovne konference, after partije. Piano bar sprejme do 150 ljudi. Za vas lahko priskrbimo tudi Dj-ja in katering.

bekaj
aaa3

Če vas zanima več o projektu VARNA STAROST, kliknite: O NAS in KDO SVETUJE NAM?