starejšim_prijazne_družbe

STAREJŠIM PRIJAZNE DRUŽBE

Na tem mestu se zahvaljujemo družbam, ki omogočajo, da s pomočjo spletnega portala in brezplačne telefonske številke dnevno pomagamo starejšim in njihovim skrbnikom pri iskanju ustreznih rešitev za njihove izzive, s katerimi se v življenju srečujejo. Zahvaljujemo se:

AUDIO BM SLUŠNI APARATI

Predani poslanstvu, da s kakovostnimi in dostopnimi rešitvami pomagajo ljudem do boljšega sluha in boljšega življenja. Zagotavljajo najraznovrstnejšo izbiro s področja sluha v Sloveniji. So pogodbeni dobavitelj za slušne aparate ZZZS in sprejemajo naročilnice iz vseh ORL ambulant.

SENIOR RESORT MGC BISTRICA

Domžalski Medgeneracijski center Bistrica vam ponuja priložnost, da preživite starost v varnem in prijetnem okolju. V objemu narave boste občutili pripadnost skupnosti ter toploto nanovo odkritega življenja. Je edini center, ki ima oskrbovana stanovanja  v  povezavi z domskim delom.

SOČA OPREMA d.o.o.

Podjetje se že več kot 40 let ukvarja s proizvodnjo, prodajo in izposojo rehabilitacijskih pripomočkov, invalidskih vozičkov, bolniških in negovalnih postelj. Z veliko izkušnjami znajo pomagati vsem, ki imajo različne težave pri vsakdanjih opravilih. So pogodbeni partner ZZZS, tako da pri njih dobite pripomočke tudi na naročilnico, ki jo predpiše osebni zdravnik.

LJUBLJANSKI GRAD

Sredi mestnega vrveža, vendar ravno prav odmaknjena od njega kakor na piedestalu stoji mogočna srednjeveška trdnjava. Kot nalašč za vsakodneven obisk babic in dedkov s svojimi vnučki, ki jim nudimo posebne ugodnosti pri obisku razstave Slovenska zgodovina in vseh drugih številnih prireditev. Na Ljubljanski grad se lahko popeljete tudi s tirno vzpenjačo.

DEBITEL

Debitelov naročniški paket SeniorD je namenjen aktivnim upokojencem in seniorjem, kjer si sami določite in zakupite le tisto, kar zares uporabljate. Če se po mobilnem telefonu samo pogovarjate, potem zakupite samo to. Če radi pošiljate sporočila, zakupite tudi nekaj SMS-ov. Tisti pa, ki radi brskate po internetu, dodajte še prenos podatkov.

SANOLABOR

Sanolabor ni le sinonim za medicinske in ortopedske pripomočke. Spoznajte bogato ponudbo v njihovih prodajalnah in ugotovili boste, da raznovrstne izdelke za zdravo življenje lahko uporabljate tako zdravi, kot tudi malo manj zdravi v vsakem trenutku vašega življenja.

HARTMANN

PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o. je podružnica nemškega multinacionalnega podjetja z 200 letno tradicijo. Gre za eno vodilnih podjetij v Evropi na področju proizvodnje medicinskih in higienskih izdelkov. Osredotočajo se na področja inkontinence, oskrbe ran in preprečevanje okužb v operacijski dvorani, ter izdelke za terapijo z negativnim tlakom.

TERME KRKA

Vodilni ponudnik zdraviliškega zdravljenja in medicinske rehabilitacije v Sloveniji. S pestro ponudbo zdravstvenih in sprostitvenih kot tudi gostinskih, športno-rekreacijskih in počitniških dejavnosti pomagajo gostom na poti k prijetnejšemu, ustvarjalnemu in bolj zdravemu življenju.

DINERS CLUB

S prvo plačilno-kreditno kartico za upokojence je Diners Club v sodelovanju z ZDUS omogočil prihranek ene pokojnine na leto. Nabor partnerjev, ki ponujajo popuste je impresiven. Pridobitev kartice, njena uporaba in ne nepomembno – dokazovanje statusa upokojenca na prodajnih mestih, so enostavni in uporabni postopki.

POSLUH ZA SLUH

Poslanstvo podjetja Posluh za sluh je zagotavljanje najkvalitetnejših in celovitih rešitev na področju težav s sluhom. Znanost in medicina ter najsodobnejša tehnologija z roko v roki vsak dan prispevajo k boljšim rešitvam za vas. Vse na enem mestu, s pravim posluhom za vse vaše probleme v zvezi s sluhom.

SKUPINA MIJAKS

Oskrbovana stanovanja Murgle so referenčni projekt nadstandardnega bivanja starejših v Sloveniji. Z vizijo več kot 500 novih oskrbovanih stanovanj in več kot 20-letninimi izkušnjami na področju gradnje za starejše, postaja MIJAKS sinonim za oskrbovana stanovanja v Sloveniji.

TOYOTA CENTER LJUBLJANA

TOYOTE so varna in varčna vozila, že desetletja priznana kot avtomobili, ki se najmanjkrat pokvarijo, kar je nadvse pomembno tudi starejšim. V Toyota centru Ljubljana so razvili storitve prodaje, servisa in osebnega svetovanja, vse za vas in vaše vozilo na enem mestu. Obiščite jih!

TELEOSKRBA

Status Starejšim prijazne družbe podeljujemo podjetjem Prva zdravstvena asistenca, Telekom Slovenije in Pacient, ki so združili znanje in moči v novi storitvi. Teleoskrba ponuja sodobne tehnične rešitve in dostopnost pomoči 24 ur na dan in s tem omogoča odlične nove možnosti preživljanja varne starosti.

SSZS

Skupnost socialnih zavodov Slovenije že 45 let združuje domove za starejše in posebne zavode, v zadnjih letih pa tudi zasebne domove za starejše. Domovi niso le objekti za oskrbovance, temveč postajajo epicentri znanja in kvalitetnega izvajanja vseh storitev povezanih z dolgotrajno oskrbo, tudi za svojo okolico.

COMSHOP

Comshop je največji specializirani trgovec za prodajo računalniške opreme in zabavne elektronike. V 14 poslovalnicah širom Slovenije Vas pričakuje strokovno in prijazno osebje. Za dodatno spodbudo pri nakupu so posebej za starejše pripravili darilne bone v vrednosti 50€. Za več o tem kliknite na logotip.

AVTOHIŠA REAL

Avtohiša, ki prednjači z ugodnostmi za upokojence je zagotovo Avtohiša Real, ki ponuja vozila znamk Renault, Nissan in Dacia. Akcije in posebni upokojenski popusti se vrstijo vsak prvi teden v mesecu. Ponujajo svetovanje pri izbiri in prevzem vseh skrbi z vzdrževanjem, popravili, registracijo…

V informacijskem centru Varna starost predstavljamo domove, oskrbovana stanovanja, pomoč na domu, priporočamo kvalitetne izdelke in storitve namenjene starejšim.
Kot osebni svetovalni servis smo v zadnjem letu neposredno pomagali že več tisoč posameznikom. Z odlično optimizacijo in zakupom gesel povezanih s starostjo si zagotavljamo precizen kontakt z iskalci tovrstnih informacij, s preglednimi meniji in logičnim prehajanjem skozi vsebine pa uporabnikom hiter dostop do sponzoriranih povezav. Starejšim ponujamo pomoč pri iskanju vsebin, ki so namenjene predvsem njim.
Ali poznate še kakšno družbo, ki si zasluži naziv Starejšim prijazna?
Posredujte nam vaša mnenja: milos@varnastarost.si

Če želite našo pomoč, kliknite: KONTAKT

Če želite nazaj na vhodno stran, kliknite: VARNA_STAROST

STAREJŠIM PRIJAZNI!

Kdo sploh so – starejšim prijazne družbe?
Mednje uvrščamo tiste, ki s svojim delovanjem in ponudbami izkazujejo posebno skrb in razumevanje do potreb starejše generacije. Vse več podjetij se že danes zaveda, da so starejši pomembni mnenjski voditelji, da predstavljajo vir izkušenj in znanja tudi za mlajše generacije, da so zgled prostovoljstva in pomoči ljudem v stiskah, da s skrbjo za lastno zdravje kažejo odgovornost do mlajših generacij.
Starejši so lastniki večine obstoječih bivalnih enot in so pomembni potrošniki, saj večino svoje pokojnine in prihrankov potrošijo na domačem trgu.
S trženjskega oz. komunikacijskega zornega kota postaja Varna starost vodilno specializirano informativno spletno mesto za starejše v Sloveniji. Z odlično optimizacijo in zakupom gesel povezanih s starostjo si zagotavljamo precizen kontakt z iskalci tovrstnih informacij, s preglednimi meniji in logičnim prehajanjem skozi vsebine pa uporabnikom hiter dostop do sponzoriranih povezav. Starejšim ponujamo pomoč pri iskanju vsebin, ki so namenjene predvsem njim.
Družbam, ki komunicirate s starejšimi ponujamo učinkovito tržno orodje, s katerim lahko predstavite le tisti del vaše ponudbe, ki je namenjen prav njim. Tako lahko natančno in racionalno ciljate želeno populacijo.
Morda razmišljate o tem, da si tudi vaša družba zasluži naziv Starejšim prijazna?
Preverite: milos@varnastarost.si

ZAHVALA STAREJŠIM PRIJAZNIM DRUŽBAM

Izpostavljamo družbe, katerih delovanje je še posebej v korist starejše generacije in se jim hkrati zahvaljujemo, ker omogočajo, da je delovanje informacijskega centra Varna starost za uporabnike brezplačna.