mijaks

NOVO – OSKRBOVANA STANOVANJA DRAVLJE

V mirni okolici v Ljubljanski Šiški – Dravlje bomo kmalu začeli graditi in prodajati moderna oskrbovana stanovanja za starejše.

Koncept oskrbovanih stanovanj Mijaks zagotavlja stanovanja, ki so prilagojena osebam v tretjem življenskem obdobju in jim zagotavlja nov, višji nivo kakovosti bivanja. Projekt bo izveden v javno zasebnem partnerstvu z Javnim stanovanjskim skladom Mestne občine Ljubljana.

V skupnih prostorih bomo namestili fitnes naprave prilagojene generaciji 50+, namenjene samo lasntikom stanovanj. Zagotovljena bo tudi oskrba v stanovanjih, kakor tudi zdravstvene storitve. Stanovalci bodo lahko samo gospodinjili ali pa si naročil kosilo v svoje stanovanje.

Moderna oskrbovana stavanja Mijaks so dostopna vsakomur, saj so predvidene cene za kvadratni meter že od 1.900 eur.

Naš koncept se je izkazal za uspešnega že v Murglah, kjer smo zgradili in prodali 65 luksuznih oskrbovanih stanovanj. Zato bomo tudi v prihodnje dokazovali pravilnosti vaše in naše odločitve za tovrsten način gradnje z novimi projekti, ki jih že razvijamo: Oskrbovana stanovanja Mijaks Murgle (faza II.) in Oskrbovana stanovanja Mijaks Galjevica.

Za več informacije, klinite: http://mijaks.si/slovensko/oskrbovana-stanovanja-mijaks/

SKUPINA MIJAKS

SKUPINA MIJAKS ponuja najrazličnejše rešitve pri prilagajanju stanovanjskih enot starejši populaciji. Kot edini v Sloveniji se lahko pohvalijo z zares uspešnim referenčnim projektom oskrbovanih stanovanj v Murglah v Ljubljani, kjer je trenutno na voljo še zadnjih nekaj stanovanj. 
A to je le prvi tovrstni projekt. Gospod Miha Jarc, direktor podjetja ima vizijo in načrte zgraditi še prek 500 oskrbovanih stanovanj v Ljubljani in tujini. MIJAKS tako že postaja sinonim za oskrbovana stanovanja v Sloveniji.
Poleg investicijske gradnje oskrbovanih stanovanj, pa razmišljajo še mnogo širše. Ponujajo zanimive rešitve vsem, ki bi radi ostali doma čimdlje, a vam bivalne razmere morda ne ustrezajo več. Zakaj bi se torej selili, če lahko arhitekturne ovire, ki vam otežujejo gibanje, odpravijo pri Mijaksu. Na tak način v svoji lastni nepremičnini pridobite prilagojeno stanovanje, v katerem lahko brezskrbno uživate zrela leta.

Sta stopnica ali prag previsoka? V hiši ni dvigala? Kopalnica ne ustreza? Prilagodite si dom za lažje življenje! Pokličite MIJAKS!

– izjemna ponudba novih luksuznih oskrbovanih stanovanj v Murglah
– informacije o  novih projektih oskrbovanih stanovanj
– organizacija, pomoč in svetovanje pri opremljanju novega stanovanja
– organizacija selitve
– pomoč pri prometu z vašo staro nepremičnino: dologoročni najem in oddaja, posredovanje pri prodaji ali gotovinski odkup
– izvedba prilagojenih stanovanj in odprave arhitekturnih ovir, na ključ

OSKRBOVANA STANOVANJA MURGLE

MIJAKS je pričel z razvojem projektov luksuznih oskrbovanih stanovanj PRED 15 LETI. Vzorčni primer smo poiskali v skandinavskih državah (Finska, Danska, Švedska, Norveška). Skandinavci so bili že takrat zelo napredni v idejah povezanih s preživljanjem aktivnega tretjega življenjskega obdobja.

Vnos NOVE IDEJE v slovenski prostor terja veliko truda in prilagoditev na naše okolje ter karakter nas Slovencev. Razvoj NOVE OBLIKE BIVANJA STAREJŠIH, smo začeli razvijati v času velike konjunkture, ko si vse kar si zgradil tudi z lahkoto prodal. Naša vizija se je obrestovala, ko je kriza potrkala na vrata. Takrat je prišlo nekaj novega še kako prav.

Pričakovana življenjska doba človeka se iz leta v leto podaljšuje, v Sloveniji je danes že vec kot 25 % ljudi starejših od 65 let. Domovi za starejše so se nam zdeli kot institucija. Zaželeli smo si, da nam je ne bi bilo treba nikoli uporabiti. Zastavili smo si cilj narediti nekaj novega, ki bo funkcionalno primerno in prilagojeno starejšim. V drugi fazi bomo dodali CENTER DOBREGA POČUTJA, s termalnim bazenom, masažo, fizioterapijo, savno, vodno aerobiko …

MURGLE – DAN ODPRTIH VRAT

vsak ponedeljek
v Murglah, Mokrška ulica 16 vhod C,
od 9. do 12 ure.

Oglejte si posnetek oddaje POPTV/24ur o oskrbovanih stanovanjih, KLIKNITE TUKAJ!

VEČ INFORMACIJ:

Mijaks investicije d. o. o.
Mokrška 16 c, 1000 Ljubljana
01 236 17 17 info@mijaks.si

SKUPINA MIJAKS

VEČ INFORMACIJ:
Mijaks investicije d. o. o.
Mokrška 16 c, 1000 Ljubljana
01 236 17 17 info@mijaks.siwww.mijaks.si

MURGLE – DAN ODPRTIH VRAT

vsak ponedeljek
v Murglah, Mokrška ulica 16 vhod C,
od 9. do 12 ure.

Oglejte si posnetek oddaje POPTV/24ur o oskrbovanih stanovanjih, KLIKNITE TUKAJ!
 

MIJAKS: OSKRBOVANA IN PRILAGOJENA STANOVANJA

SKUPINA MIJAKS – več kot 20-letne izkušnje na področju gradnje za starejše in prilagoditve stanovanjskih enot starejši populaciji. Oskrbovana stanovanja Murgle so referenčni projekt nadstandardnega bivanja.