mercator

MERCATOR KLUB SENIOR

Spoštovani upokojenci, do sedaj ste morali za unovčenje posebnih popustov za upokojence na blagajni pokazati odrezek o nakazilu pokojnine. Odslej bo identifikacija potekala enostavneje in hitreje, saj bo vaš status zabeležen preprosto na vaši kartici Mercator Pika.
Od novembra dalje bo potekalo prehodno obdobje, ko bo identifikacija možna na dva načina: z zadnjim odrezkom od pokojnine ali s kartico Mercator Pika, na kateri bo zabeležen vaš status upokojenca. Po zaključku prehodnega obdobja unovčevanje popusta za upokojence z odrezkom od pokojnine ne bo več mogoče. Na prodajnih mestih povprašajte za pristopno izjavo, jo izpolnite ter vrnite. Po pošti boste prejeli nalepko, ki bo dokazovala vaš status upokojenca. Na vsa dodatna vprašanja vam bodo prijazno odgovorili v kontaktnem centru Mercator na 080 2 080.

Ugodnosti za upokojence

Odslej boste z nakupi s svojo kartico Mercator Pika na prodajnih mestih živilskih prodajaln Mercator in v Mercator Restavracijah lahko dokazovali svoj status upokojenca in unovčevali popuste, ki so namenjeni posebej vam:
• vsak četrtek možnost unovčenja 10% popusta za upokojence,
• dodatni popusti na izbrane izdelke,
• dodatne pike na vrednost nakupa ob izbranih dnevih.

Kako do popustov za upokojence, če ste že imetnik kartice Mercator Pika?

Upokojenci, ki ste hkrati tudi obstoječi imetniki kartice Mercator Pika, morate zgolj podpisati, da se strinjate, da odslej uporabljamo za identifikacijo na blagajni za unovčenje popustov za upokojence vašo kartico Mercator Pika.
Vljudno vas prosimo, da izpolnite izjavo, ki je na voljo v vseh živilskih prodajalnah Mercator, ter jo pošljete na naslov Mercator d.d., Dunajska 107, 1000 Ljubljana. Priložite tudi zadnji odrezek od pokojnine (lahko priložite tudi kopijo odrezka) ali izkaznico Društva upokojencev ali kopijo identifikacijske kartice za upokojence, s katerim dokazujete vaš status upokojenca in ste tako upravičeni do posebnih popustov.
V prehodnem obdobju, ko bo ZPIZ prehajal na identifikacijsko kartico, boste lahko svoj status upokojenca dokazovali s potrdilom ZPIZ-a.

Kako do popusta za upokojence, če kartice Mercator Pika še nimate?

Vse upokojence, ki še nimate svoje kartice Mercator Pika, vljudno vabimo, da izpolnite pristopnico kartice Mercator Pika, ji priložite zadnji odrezek od pokojnine (ali njegovo kopijo) ter nam jo pošljete ali oddate v najbližji prodajalni Mercator. Pristopnica je na voljo v elektronski obliki, lahko pa zanjo prosite v vaši najbližji prodajalni Mercator.

Četrtkovi popusti za upokojence

Upokojenci vsak četrtek ob nakupu 20 EUR ali več (z že upoštevanimi vsemi popusti) in ob predložitvi kartice Mercator Pika z nalepko SENIOR, prejmete kupon za 10 % popusta, ki ga lahko unovčite naslednji četrtek. 10 % popust na vrednost četrtkovega nakupa se prizna upokojencu ob predložitvi kupona, ki ga prejel predhodni četrtek ter hkratni predložitvi kartice Mercator Pika z nalepko SENIOR.
Popust velja v vseh živilskih prodajalnah Mercator (razen franšiznih) ter v izbranih enotah Mercator Gostinstva:
• Gostinstvo Maxi (Restavracija Maxim, Restavracija 2000, Restavracija Romansa, Aperitiv bar, Slaščičarna),
• Restavracija MC Ljubljana,
• Restavracija MC Kranj,
• Restavracija MC Nova Gorica,
• Okrepčevalnica Rožna Dolina.

Popust je namenjen končnemu potrošniku in velja za običajne količine gospodinjskega nakupa iz zalog prodajnega prostora. Obračuna se od končnega zneska računa, v katerem so že upoštevani vsi obračunani popusti.
Popust ne velja za nakup kavcijske vrednosti embalaž, cigaret oziroma drugih tobačnih izdelkov, mobi kartic mobilnih operaterjev, poštnih vrednostnic, srečk, vozovnic, kolekov, vinjet in darilnih kartic Mercator. Kupona ni mogoče pridobiti ali uveljavljati v Mercator Spletni trgovini, v franšiznih prodajalnah Mercator in ni namenjen pravnim osebam in samostojnim podjetnikom.
Več: http://www.mercator.si/si/pika/ugodnosti-klubi/senior/

Četrtkovi popusti za upokojence

Upokojenci vsak četrtek ob nakupu 20 EUR ali več (z že upoštevanimi vsemi popusti) in ob predložitvi kartice Mercator Pika z nalepko SENIOR, prejmete kupon za 10 % popusta, ki ga lahko unovčite naslednji četrtek. 10 % popust na vrednost četrtkovega nakupa se prizna upokojencu ob predložitvi kupona, ki ga prejel predhodni četrtek ter hkratni predložitvi kartice Mercator Pika z nalepko SENIOR.

Prodajna mesta

http://www.mercator.si/si/prodajna-mesta/

Več o tem:

http://www.mercator.si/si/pika/ugodnosti-klubi/senior/

V KLUB SENIOR
S PIKA KARTICO

Do upokojenskega popusta odslej s kartico Mercator Pika! Identifikacija bo potekala enostavneje in hitreje, saj bo vaš status zabeležen preprosto na vaši novi kartici Mercator Pika.