BIVANJE

ZA STAREJŠE – BIVANJE

KOMUNIKACIJE

IZI mobil, d.d.

izisrebrni – samo za upokojene: telefon in polnitev na 24 obrokov – le 7 EUR
http://www.izimobil.si/

TUŠMOBIL

Pri Tušmobilu smo ob že tako vabljivih naročniških paketih za upokojence pripravili še posebno ugodnost. Naročniško razmerje boste sklenili  BREZ PLAČILA PRIKLJUČNINE. Tako boste PRIHRANILI že ob sklenitvi  naročniškega razmerja.
www.tusmobil.si

Suhozemni terminal Sežana, d.o.o.

GSM telefon Vitaphone 1100 s samo tremi tipkami, ki omogoča enostaven kontakt uporabniku s svojimi najbližjimi  ali  s centrom za pomoč na domu ali z zdravstvenim osebjem, če se z njimi tako dogovori.

http://www.st-sezana.si/1100.html

DVIGALA IN PRIPOMOČKI

MERELA d.o.o., Prodaja in servis invalidskih pripomočkov
Največji pooblaščeni prodajalec vozil Renault, Dacia in Nissan v Sloveniji. Vse na enem mestu. Vrhunska strokovnost.Ugodno financiranje. Celovita skrb. In posebne akcijske ponudbe samo za upokojence!

Dvigala Staleker

Ponujajo: dobavo in montažo vseh vrst dvigal, vzdrževanje, servisiranje, skrbništvo in generalne obnove dvigal.
www.dvigala-staleker.si   

Dvigala Bartol  

Vgrajujejo samo visoko kvalitetne in preizkušene materiale, saj le ti omogočajo dolgo življensko dobo in nemoteno delovanje dvigal.
www.dvigala-bartol.si  

Duolift d.o.o.

Dobava, montaža in servisiranje vseh vrst osebnih dvigal, v skladu z evropskimi predpisi in standardi. Strankam  zagotavljajo varno in kakovostno uporabo dvigal.
http://www.duolift.si/

Jr product d.o.o.

Specialisti za naprave kot so stopniščni dvižni stoli, stopniščne dvižne ploščadi, vertikalne dvižne ploščadi, stropna dvigala, stopniščni vzpenjalci in drugo.
www.jr-product.si

AVTOMOBILIZEM

Avtohiša REAL

Največji pooblaščeni prodajalec vozil Renault, Dacia in Nissan v Sloveniji. Vse na enem mestu. Vrhunska strokovnost.Ugodno financiranje. Celovita skrb. In posebne akcijske ponudbe samo za upokojence!
Več: AVTOHIŠA REAL

Toyota Center Ljubljana

V svojih poslovalnicah v BTC (Leskoškova1) in VIČ (Tržaška 132) vabi na brezplačen preizkus in testne vožnje vseh modelov vozil. O testu primernosti vozil za starejše lahko preberete tudi TUKAJ

VARNOST

Vovko

Na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanja vam nudimo celovite rešitve za varnost in lep izgled vašega doma. Varnostna vrata – od izmere, do montaže. Akcijski popusti!
www.vovko.si/

KUHINJE

Salon kuhinj Studio Domestika

Prenavljate kuhinjo? Salon kuhinj Studio Domestika vam ponuja rešitev: izris kuhinje na domu, svetovanje pri izbiri, izdelava po meri, montaža. Popusti za upokojence.
www.domestica.si/

Preberite tudi naslednje poglavje, kliknite: DENAR