dom lipa štore

OSKRBOVANA STANOVANJA ŠTORE

Če želite preživeti jesen življenja aktivno, zadovoljno, v prijetnem bivanjskem okolju z vrhunskimi storitvami, med prijaznimi zaposlenimi, se odločite za DOM LIPA.
Dom Lipa je z izgradnjo oskrbovanih stanovanj v neposredni bližini doma starejših na Lipi v Štorah kvalitetno dopolnil ponudbo za potrebe oseb, starejših od 65 let.
Bivanje v sodobno zasnovanih stanovanjih s primerno opremo prostorov nudi stanovalcem zasebnost, hkrati pa so na voljo storitve osnovne in socialne oskrbe (zdravstvo, prehrana,pralnica, čiščenje, prireditve, izleti, …) glede na željo in potrebe stanovalcev.
Oskrbovana stanovanja Štore se nahajajo v neposredni bližini zdravstvenega doma, lekarne, trgovine in pošte ter so dostopna ločeno od doma starejših, hkrati pa so z njim povezana z veznim hodnikom, kar omogoča nemoten prehod v vseh letnih časih in vseh vremenskih razmerah.

Še nekaj stanovanj prostih za najem

V oskrbovanih stanovanjih Štore je je možno izbirati med 40 popolnoma opremljenimi stanovanji velikosti 25 do 50 m2 v štirih etažah, povezanih s stopnišči in osebnimi dvigali. Stanovanja so oddaljena od zdravstvenega doma in lekarne slabih 100 m in malo več do živilske trgovine. Stanovanja so namenjena  bivanju ene ali dveh oseb.

Nekaj različnih enot je še na voljo za najem. Pokličite Dom Lipa in preverite!

Dom Lipa, dom starejših četrte generacije

Dom Lipa je iz bivalnega in strokovnega vidika zasnovan kot dom starejših ČETRTE GENERACIJE, kar pomeni, da nudi celovito oskrbo stanovalcem po najsodobnejšem konceptu, ki zagotavlja družinsko obliko življenja. V domu nudijo standardne in nadstandardne storitve, glede na potrebe in želje stanovalcev.

Več informacij:

Centrala:
08 2009 200

g. Anton Turnšek:
041 645 166

e-pošta: info@domlipa.si
spletna stran: www.domlipa.si

DOM LIPA Štore


INFORMACIJE:

DOM LIPA d.o.o.
Lava 11
3000 Celje

SEDEŽ DOMA:

Cesta Kozjanskega odreda 3
3220 Štore
Centrala:
08 2009 200

g. Anton Turnšek:
041 645 166

e-pošta: info@domlipa.si spletna stran: www.domlipa.si

OSKRBOVANA stanovanja, Dom Lipa, Štore

Dom Lipa je z izgradnjo oskrbovanih stanovanj v neposredni bližini doma starejših na Lipi v Štorah kvalitetno dopolnil ponudbo za potrebe oseb, starejših od 65 let. Izbirati je možno med stanovanji velikosti 25 do 50 m2 v štirih etažah.


DOSOR nudi visoke bivalne standarde.
Eno in dvoposteljne sobe z lastno kopalnico in balkonom ter apartmaji z lepim razgledom po okoliških gričih, nudijo stanovalcem zasebnost in mir. Skupni prostori v vsaki etaži s kuhinjo, jedilnico in imitacijo dnevne sobe pa sobivanje v bivanjski skupnosti, socialni krog in skupne aktivnosti ob stalni prisotnosti gospodinje.

V sklopu DOSOR-ja so tudi:

–    kavarna,
–    restavracija in slaščičarna
–    2 trgovini,
–    telovadnica,
–    knjižnica,
–    najsodobnejša fizioterapija, ki vključuje tudi ponudbo masaž, fizioterapevstka steza,
–    terasa z otroškim igriščem,
–    razstavna galerija,
–    frizerski salon in
–    kapela.

V domu aktivno deluje geriatrični center, kamor prihaja 7 zdravnikov- specialistov. Tako so poti do specialističnih ambulant manj naporne in dostikrat tudi hitrejše. Ponujamo pakete storitev za intenzivno rehabilitacijo po možganski kapi in zlomu kolka.
V DOSOR-ju poteka intenzivno družabno življenje, ki med drugim vključuje mesečne razstave likovnih del, slikarsko delavnico, literarne večere, izlete, obiske gledališča in opere, literarno skupino, krožek ljubiteljev klasične glasbe, obnavljanje znanja nemščine, pevski zbor, skupino joge, šahovsko sekcijo, pogovorne skupine,… Vsako soboto se odvija tudi tržnica s sadjem in zelenjavo.
Lokacija v znanem zdraviliškem kraju Radenci ponuja vso dodatno infrastrukturo tradicionalnega zdraviliškega okolja.
Prizadevamo si detabuizirati starost. Vsako življenje piše svoj roman. Sodelavci DOSOR-ja se tega  iskreno zavedamo. Pripravljeni in usposobljeni smo, da se tiho in neopazno vključimo v  zgodbe, ki jih piše  življenje.

Splošne informacije, informacije o pogojih in stroških bivanja:

Goran Kuzma, dipl. soc. del.
socialni delavec
Tel: +386(0)2 568 46 05
GSM: +386 (0)51 383 270
E-pošta: goran.kuzma@dosor.si

Informacije o zdravstveni negi in oskrbi:

Tatjana Geč, viš. med. ses., univ. dipl. org.
vodja zdravstvene nege
Tel: +386(0)2 568 46 07
GSM: +386 (0)51 622 216
E-pošta: tatjana.gec@dosor.si

Vodja administracije:

Nada Verdev
Tel: +386(0)2 568 46 10
GSM: +386 (0)51 300 685
E-pošta: nada.verdev@dosor.si