Diagnostika Clarus

DIAGNOSTIKA CLARUS

PROGRAM ZA SENIORJE

1.    Ocena funkcionalnega stanja srčnožilnega sistema
2.    Ocena skeletno mišičnega aparata
3.    Laboratorijske preiskave (hemogram + krvni sladkor + PSA)

Pregled opravi Sveto Vitorović, dr.med,  specialist internist in spec. za geriatrijo

CENA:  45.00 EUR
Pregled traja 60 min

Dodatna storitev:
Pogovor s svetovalcem za seniorje, ki ima bogata znanja s področja psihološkega zdravja, družinskih in drugih odnosov, ki se v zreli dobi spreminjajo in zahtevajo posebno pozornost – 45min.
CENA: 50  eur

Možni termini: po dogovoru

KDO UPORABLJA NAŠE STORITVE?

– starejši, ki si želijo pripraviti plan za brezskrbno preživljanje starosti
– starejši, ki želijo prepustiti urejanje problemov in formalnih zadev strokovnjakom
– starejši, ki morajo rešiti problem, ko ne morejo več skrbeti zase
– družine (svojci), ki razmišljajo vnaprej
– družine (svojci), ki imajo tak problem zdaj

NAJOBSEŽNEJŠI PREGLED PONUDB ZA STAREJŠE

Za vas pregledujemo trg in zbiramo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Kontaktirate jih lahko sami, ali pa za to pooblastite osebnega svetovalca.

PROLOCO MEDICO d.o.o. vam v trgovini na Hrvatskem trgu 1 nudi široko paleto pripomočkov svetovno znanih prizvajalcev za boljšo kakovost življenja. Terapevtski pripomočki (hodulje, vozički, berglje, blazine, žoge,…), ortopedski pripomočki (ortozer, manšete, estetske proteze,…), medicinski aparati (merilci krvnega pritiska, stimulatorji, inhalatorji, aspiratorji, termometri, masažni aparati,…), pripomočki za diabetike, pripomočki za inkontinenco, antiastmatični program, medicinski in sanitarni pripomočki… V trgovini nudijo svetovanje pri izbiri, razne meritve, individualna prilagajanja ortopedskih in tehničnih pripomočkov.
Večino artiklov je možno prevzeti tudi z naročilnico za medicinsko-tehnične pripomočke. PROLOCO MEDICO vam aktivno pomaga pri oblikovanju kakovostejšega načina življenja. Vabljeni.

Več informacij na: www.proloco-medico.si

SPREHAJALNA PALICA

je zložljiva in nastavljiva po višini. Nastavitev se uravnava z zaponko, zaskočnim gumbom in navojnim tesnilom. Maksimalna obremenitev palice je do 100kg.
  

GRELNA BLAZINA BEURER HK 25 

je namenjena vsakodnevni uporabi in se brez težav hitro in varno segreje. Odeta je v prijetno bombažno prevleko, ki jo je moč prati v pralnem stroju, grelni element pa je zaščiten s plastično zaščitno folijo in ga je moč enostavno čistiti. Varnost je pri BEURERju na prvem mestu, zato je grelna blazina opremljena z zanesljivim in temeljito preverjenim varnostnim sistemom. Tehnologija Beurer Safety Syistem prepreči pregrevenje v primeru napačne uporabe in samodejno izključi blazino.
  

MERILNIK KRVNEGA TLAKA OMRON M3

Intellisense je v celoti anatomski merilnik, ki deluje po oscilometrični metodi. Vaš krvni tlak in pulz meri preprosto in hitro. Naprava uporablja napredno "Intellisense" tehnologijo, kar omogoča udobno, nadzorovano napihovanje brez prednastavljanja ali ponovnega napihovanja. ORMON M3 je digitalni avtomatični merilnik krvnega tlaka z LCD displejem, v kompletu pa so priiloženi še srednja manšeta, priročnik z navodili za uporabo, škatlica za shranjevanje,  komplet baterij, garancijski list, kartica krvnega pritiska.
  

PROGRAM ZA SENIORJE

1.    Ocena funkcionalnega stanja srčnožilnega sistema
2.    Ocena skeletno mišičnega aparata
3.    Laboratorijske preiskave (hemogram + krvni sladkor + PSA)

Pregled opravi Sveto Vitorović, dr.med,  specialist internist in spec. za geriatrijo

DIAGNOSTIKA CLARUS