audio BM

SMO PRAVI NASLOV ZA SLUŠNE APARATE IN TEHNIČNE PRIPOMOČKE. PRI NAS JE BOLJŠI SLUH DOSTOPEN VSEM!

V ponudbo uvrščamo sodobno tehnologijo slušnih aparatov, tudi za modele slušnih aparatov, ki sodijo v cenovni standard (so brez doplačila). Na področju zagotavljanja kvalitetne in dostopne oskrbe s slušnimi aparati in tehničnimi pripomočki premikamo mejnike.
Dobro delovanje slušnih aparatov in polževih vsadkov omogočajo kvalitetne baterije. Nudimo original nemške baterije za slušne aparate in polževe vsadke PowerOne (skupina Varta), kot tudi kakovostne baterije DURACELL. Z raznovrstnimi izdelki za nego ter vzdrževanje slušnih aparatov francoskega proizvajalca Mg Développement tudi skrb za čistočo in vzdrževanje ne predstavlja nobenih težav.
Da do težav z naglušnostjo zaradi izpostavljenosti hrupu sploh ne pride svetujemo uporabo individualno izdelanih ščitnikov sluha. V AUDIO BM imamo Certifikat za proizvodnjo DLO zaščite sluha, ki ustreza najvišjim standardom. Z Voda X mehkimi čepki izdelanimi po meri ali trakom za ušesa EAR BAND-IT se lahko zaščitite pred močenjem sluhovodov.
Naj izpostavimo našo dostopnost. Zlahka so dostopne naše lokacije AUDIO BM centrov za slušne aparate, kot tudi naše usluge. Da je preizkus sluha in kateregakoli slušnega aparata dostopen, omogočamo brezplačno informativno testiranje sluha in Unitron Flex:trial brezplačni preizkus slušnih aparatov (edinstveno v Sloveniji). Individualno svetovanje ob izbiri slušnega aparata je zagotovilo, da boste ponovno poslušali s pravilno izbranim slušnim aparatom, ki bo primeren za vaše želje in potrebe.
Ne spreglejte posebno ugodne ponudbe baterij in tehničnih pripomočkov v AUDIO BM spletni trgovini.
V središču našega delovanja so vedno ljudje. To velja tako za naše cenjene stranke – uporabnike slušnih pripomočkov, sodelavce, kot tudi za poslovne partnerje. Ker tako želimo delovati tudi v prihodnje se intenzivno posvečamo trajnostnemu strokovnemu in osebnostnemu razvoju.
 

VABLJENI V AUDIO BM SLUŠNE CENTRE

AUDIO BM

Kakovostne in dostopne rešitve za boljši sluh in boljše življenje.


Info telefon:
059 044 055
Spletna stran:
https://www.facebook.com/audiobm.si“>
Email:
info@audiobm.si

AUDIO BM slušni centri:
• LJUBLJANA 1000, Letališka cesta 5
• MARIBOR 2000, Trg revolucije 6
• CELJE 3000, Ljubljanska cesta 5B
• NOVO MESTO 8000, Ljubljanska cesta 22
• TRBOVLJE 1420, Rudarska cesta 2A
• BREŽICE 8250, Kajuhova ulica 1
• KOPER 6000, Tomažičev trg 2
• KRANJ 4000, Gosposvetska ulica 10
• MURSKA SOBOTA 9000, Lendavska ulica 20

SLUŠNI APARATI AUDIO BM – VEČ ZA VAŠ SLUH

Smo pogodbeni dobavitelj za slušne aparate Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije in nudimo visokokakovostne slušne aparate UNITRON in SONIC, ter še mnogo več. Pri nas se srečujejo tradicija priznanih proizvajalcev in naša mladost.