TUDI LETOS: PEGAZOV PUSTNI KARNEVAL

  917

  V Pegazovem domu smo se skrbno in načrtno pripravili za naš karneval, ki se ga vsi zelo veselimo. Dopoldan je dišalo iz vseh skupin, kajti pekli so se krofi in flancati – pust pač mora biti masten okrog ust!

  Le kdo ne pozna ene najslavnejših žensk vseh časov egipčanske kraljice, ki je zapeljala dva najmogočnejša moška njenega časa, Julija Cezarja in Marka Antonija? Skupina Kleopater in ponosni Cezar so obiskali vse stanovanjske skupine in jim zaplesali pred kosilom.

  Gospodinje vseh sedmih skupin so se skupaj s stanovalci našemile in tako smo bili pisana druščina smrkcev, palčkov na mušnici, čebelarjev, slikarjev, Kleopater s Cezarjem,… Na Pegazovem karnevalu so morale našemljene skupine navdušiti strogo strokovno komisijo, ki je natančno opazovala in ocenjevala izvirnost in ustvarjalnost mask. Vsaka skupina  je na kratko in čim bolj prepričljivo predstavila svojo zgodbo in po zelo težki odločitvi, kajti vsi so bili zelo izvirni, so zmagali – čebelarji! Še enkrat smo skupaj zapeli Slakovega Čebelarja in se posladkali z medenimi izdelki ter pustnimi dobrotami.

  Mateja Fidler, delovna terapevtka
  VEČ: PEGAZOV DOM

  Prejšnji članekNE DOVOLI, DA IZTEKANJE URINA PREVLADA
  Naslednji članekPROGRAM SVIT S PODPORO LOKALNIH OKOLIJ