PRIZNANJE “PEGAZ” IN NAZIV “DELAVKA LETA”

  597

  Vizija Pegazovega doma je od vsega začetka enaka: prepoznati želje in potrebe stanovalcev, svojemu delu pa pridati visoko noto humanosti in inovativnosti. Vendar vsak posameznik potrebuje drugačno motivacijo, in ni motivacije, ki bi odgovarjala vsem ljudem enako. Zato je naloga vodstva izvabiti iz vsakega zaposlenega posameznika najboljše in ga spodbuditi, da te kvalitete vloži v dobrobit podjetja in uresničitev ciljev.

  Pegazov dom je v letošnjem letu ob 8. obletnici delovanja prvič podelil nagrado in priznanje tistim zaposlenim, ki so bili s svojim uspešnim delom prepoznani tako med zaposlenimi kot tudi s strani vodstva.


  Naziv Delavka leta je prejela Nensi Cigrovski, ki opravlja delo bolničarke – negovalke v skupini stanovalcev z demenco, Zarja. Je vedno polna ustvarjalnih idej, njene spretne roke pa ob pomoči stanovalcev ustvarijo prelepe izdelke. S svojo pozitivno naravnanostjo pomaga ustvarjati dobro vzdušje v kolektivu.

  Priznanje »Pegaz«, ki se podeli za izjemne delovne dosežke v Domu v zadnjih petih letih, je prejela Tatjana Plevčak. Delo gospodinje v negovalni skupini Modrijani opravlja predano, odgovorno in z velikim veseljem.  Je idejna vodja ustvarjalnih delavnic, na katerih gospodinje stanovalcem in svojcem predstavijo številne skrivnosti darov narave, ob tem pa pripravijo pokušino kulinaričnih specialitet. Njene spretne roke z domiselnimi aranžmaji polepšajo tudi vhod v dom.

  Nagrade je na prireditvi ob 8. obletnici podelila direktorica Pegazovega doma, gospa Kristina Kampuš.

  Sandra Murk, socialna delavka
  Več: PEGAZOV DOM

  Prejšnji članekČASOVNI STROJ NA LJUBLJANSKEM GRADU
  Naslednji članekOBIŠČITE NOVO SPLETNO TRGOVINO SANOLABOR