POSTREŠČEK: PREVOZI IN STORITVE VSEH VRST

  954

  Ga. M. G. (72), ki živi v centru Ljubljane se je znašla v situaciji, ko ne more več sama opravljati tedenskih nakupov živil v priljubljeni trgovini, ki je na drugem koncu mesta. Ker nima prevoza in težko nosi kupljene stvari v stanovanje je poklicala podjetje Postrešček, da opravi nakup namesto nje. S prijaznim mladim operaterjem se je dogovorila, kdaj naj pride po spisek stvari, ki jih potrebuje in kdaj ji naj kupljene stvari pripelje ter odnese v stanovanje. Ker je bila ga. M. G. navdušena, da je tovrstna dostavna storitev stala le 13,00 €, se je odločila, da bodo vsak teden opravljali nakupe namesto nje.

  Koga poklicati, kadar česa ne zmorete sami ali vam zmanjkuje časa? Na koga se obrniti, če potrebujemo prevoz ali hitro dostavo, različne drobne storitve doma in okrog hiše, kdo je zanesljiv, zaupanja vreden in tudi cenovno ugoden? Odslej je odgovor jasen: pokličite Postreščka, novo kurirsko – storitveno službo, specializirano za hiter prenos pošiljk v Ljubljani in po Sloveniji, ki združuje vse našteto na enem mestu.

  Kaj lahko opravimo namesto vas:

  •    Peljemo vas po opravkih, do zdravnika, k frizerju, na obisk k prijateljem
  •    Z vami ali namesto vas gremo po nakupih
  •    Namesto vas gremo plačat položnice, pošiljamo pisma, darila, pakete  …
  •    Če želite koga presenetiti z darilom nas pokličite in mi ga bomo dostavili na naslov
  •    Poskrbimo za vaše hišne ljubljenčke jih nahranimo ali odpeljemo na sprehod kadar ste na počitnicah ali kako drugače odsotni
  •    Gospodinjska opravila na domu (čiščenje, pospravljanje, urejanje, likanje …).
  •    Urejanje zelenih površin in okolice (košnja trave, kidanje snega …)
  •    Če imate kakršnekoli težave na domu (če je potrebno premakniti kakšno omaro, mizo ali kaj za odnesti v garažo, klet, …)
  •    Če ste osamljeni nas pokličite in prišli bomo do vas in skupaj poklepetali
  •    …

  Našteli smo samo nekaj najpogostejših storitev, ki jih opravljamo. Za katerokoli situacijo, ki je ne morete opraviti sami, nam jo zaupajte in našli bomo rešitev.

  Na voljo smo vam vsak dan od 8:00 do 24:00
  Telefonska številka: 040 835 651
  Splet: www.dostavimo-vse.si

  Postrešček, dostava blaga na dom, Denis Jug s.p.
  , je nova kurirsko – storitvena služba, specializirana za hiter prenos pošiljk v Ljubljani in po Sloveniji. Opravljajo usluge dostav in storitev najširšega spektra.

  Prejšnji članekŽE KUPUJETE V SPLETNI TRGOVINI SANOLABOR?
  Naslednji članekKAKO SE ZNEBITI STAREGA POHIŠTVA IN OPREME?