POLETNA DOGAJANJA V PEGAZOVEM DOMU

  344

  Kar se dobro obnese, je vredno obdržati, zato smo v Pegazovem domu po lanskoletnem »krstu« peke palačink tudi letos pogostili naše stanovalce, svojce in druge obiskovalce, ki so ta dan prišli v dom. Slastne palačinke je prišel poskusit Denis s svojo prijateljico diatonično harmoniko in naši zvesti  pevci, ki so dopoldan popestrili s številnimi zapetimi melodijami. S svojim obiskom nas je razveselil tudi župan Rogaške Slatine.

  Večkrat letno organiziramo športne igre. S stanovalci pa smo se tokrat zbrali na terasi. Igre z vodo so bile prilagojene letnem času in visokim temperaturam. Tekmovali smo v treh igrah. Lahko je sodeloval vsak, ki ga je vsaj malo vodila želja po tekmovanju in druženju.


  Julijska dogajanja vsako leto zaključimo z ohranitvijo običaja praznovanja godov vseh stanovalk z imenom Ana, saj je to lepo žensko ime povezano z Rogaško Slatino. Tokratno praznovanje smo zaradi deževnega vremena pripravili v prostorih doma in direktorica je vse prisotne Ane prisrčno pozdravila, jim izročila nageljčke ter zaželela mnogo zdravja in sreče.

  Ivan Žerjav, fizioterapevt 

  VEČ: PEGAZOV DOM

  Prejšnji članekbolha.com: PRODAM GSM ENA ZTE-G S202
  Naslednji članekRAZSTAVA PODVODNI SVET NA LJUBLJANSKEM GRADU