PEKO ORTHOS, V KORAK Z ZDRAVJEM!

  1240

  Tako udobna obutev, da je ne boste občutili!

  Modne zapovedi nenehno narekujejo spremembe modelov, barv in oblik obutve. Pri eni zapovedi pa ostaja PEKO brezkompromisen že 110 let: “Obutev mora biti predvsem udobna!”
  Za vas, ki cenite modni videz, obenem pa se radi počutite udobno in sproščeno ter želite, da vaša noga diha v naravnih in najbolj kakovostnih materialih, smo pri Peku razvili posebno linijo obutve – Orthos.

  Vrhunska izdelava in oblikovanje

  Obutev Orthos je izdelana na podlagi sodobnih računalniških meritev obremenitve stopal in analiz hoje ter najnovejših dognanj ortopedske znanosti. Zaobljen, znotraj mehko in gladko obdelan sprednji del nudi dovolj prostora in ne ustvarja pritiska na prste. Na voljo je tudi dodatna širinska izvedba, ki zagotavlja še posebej sproščeno, udobno, zanesljivo in zdravo hojo.
  Opetnik in ustrezno oblikovan zgornji del omogočata, da je stična površina čevlja in stopala čim večja, kar pomeni izjemno zanesljivo, a kljub temu zelo mehko oporo stopala ter s tem varen in udoben korak. Funkcionalno oblikovan vložek s posebno antibakterijsko peno ščiti stopala in enakomerno porazdeli obremenitev nanje.

  Individualna prilagojenost in naravni materiali

  Serijski vložek je možno zamenjati z individualnim, za posamezno stopalo prilagojenim ortopedskim vložkom. Posebni ortopedski vložki, oblikovani s tehnologijo CAD/CAM (computer aid design/computer aid manufacturing), lahko bistveno pripomorejo k udobnejši, neboleči in zdravi hoji. Oblikujejo se pri zato specializiranih proizvajalcih vložkov, pri čemer se pripravi natančen posnetek posameznega stopala z vsemi njegovimi značilnostmi in posebnostmi.
  Naravni materiali zgornjega dela čevlja omogočajo ustrezno zračenje in dihanje noge. Prožen, nedrseč in primerno debel podplat ter nizka peta omogočata lahkoten odriv in enakomerne obremenitve stopala.

  Odlike čevljev Peko Orthos:

  –  prožen in nedrseč podplat,
  –  dodatna širinska izvedba za maksimalno udobje,
  –  antibakterijski vložek za zaščito stopal,
  –  možnost zamenjave standardnega z individualno oblikovanim vložkom.

  ORTHOS – V korak z zdravjem.

  Za sproščeno, zanesljivo, zdravo in stopalom ter nogam prijazno hojo.
  Poiščite obutev ORTHOS v  poslovalnicah PEKO po vsej Sloveniji!
  www.peko.si

  Prejšnji članekNE ZAMUDITE AKCIJSKEGA TEDNA AVTOHIŠE REAL
  Naslednji članekKAMNIK, DOLENJGRAD: DAN ODPRTIH VRAT