PEGAZ: ŠEMPETRANI ZOPET PRESENETILI

  407

  Obisk »Šempetranov«, ljudi dobre volje in dobrega srca, se je v Pegazovem domu ponovno odvil v soboto, 21. januarja. Vsako leto nas obiščejo, pa vendar nas vsako leto znova presenetijo s svojo srčnostjo, s koliko dobre volje so pripravljeni nam in našim stanovalcem podariti svoj čas, svoje pevske in glasbene sposobnosti, svoje kulinarične dobrote…Letos je bila kot novost tudi godba na pihala pod taktirko Francija Černelča. Glavna pobudnica in organizatorka, ga Terezija Kunej, poleg vseh nastopajočih pripelje tudi župana Občine Bistrica ob Sotli, ki s svojo prisotnostjo in prijaznim nagovorom izkaže pozornost nastopajočim, predvsem pa stanovalcem v Pegazovem domu.

  Po doživetem programu smo se še družili v prijetnem klepetu ob pogostitvi z dobrotami, ki so jih nastopajoči pripravili in prinesli za ta namen.
  Iskrena hvala vsem, naj se dobra volja in pripravljenost narediti toliko dobrega za druge, ohrani čim dlje. To, kar pripravijo Šempetrani, je lahko vzor najlepše in najkvalitetnejše oblike medgeneracijskega sodelovanja.
  Kristina Kampuš, direktorica

  Več: PEGAZOV DOM

  Prejšnji članekPOMEMBNO: ZAŠČITA PRED GRIPO
  Naslednji članekSVETOVNI DAN BREZ CIGARETE