OSKRBOVANA STANOVANJA V RADOVLJICI

  3692

  Za kakovostno preživljanje tretjega življenjskega obdobja

  Radovljica, mesto, ki slovi po prijetni klimi in čistem zraku, bo še pred koncem tega leta dobila prva oskrbovana stanovanja.

  Investitor Rezidenca Senior ravno zaključuje s fazo izgradnje 26 oskrbovanih stanovanjskih enot. Vsa stanovanja imajo tudi atrij ali balkon in pripadajočo shrambo. Za potrebe parkiranja se v garaži pod objektom nahajajo lastniška parkirna mesta, shrambe in skupni prostori. V pritličju trinadstropnega objekta se poleg petih atrijskih stanovanj nahaja še skupni večnamenski prostor za druženje stanovalcev ter čajna kuhinja in sanitarije.

  Stanovanja so prilagojena bivanju starejših in so zasnovana tako, da ustrezajo potrebam gibalno oviranih oseb. Stanovalci imajo dostop tudi do 24-urne nujne pomoči prek klicnega centra. Storitve osnovne, socialne in zdravstvene oskrbe pa bo pogodbeno zagotavljal dom dr. Janka Benedika, ki stoji v neposredni bližini.

  Radovljica je mesto z bogato kulturno in zgodovinsko preteklostjo, ki slovi po prijetni klimi z velikim številom sončnih dni in čistem zraku. Poleg omenjenega, kvaliteto življenja v tem mestu dopolnjujejo številne prireditve in znamenitosti. Gre torej za odlično priložnost kakovostnega preživljanja tretjega življenjskega obdobja in lahko tudi zanimivo investicijsko priložnost.

  Za več informacij o prodaji razpoložljivih oskrbovanih stanovanj se lahko obrnete na Reconsult nepremičnine (01/200 29 67, 051/222-807, info@rcn.si), lahko pa si celotno ponudbo ogledate tudi na njihovi spletni strani www.rcn.si pod rubriko novogradnje.

  Prejšnji članekKOMEDIJA V NAREČJU V PEGAZOVEM DOMU
  Naslednji članekPOTREBUJEMO BOLJŠE POGOJE ZA VARČEVANJE