NOVA KNJIŽNA USPEŠNICA IZ ZALOŽBE PASADENA

  547

  Pripoved primabalerine Zippore Karz – BREZSLADKORNA VILA, je pozitivna življenjska zgodba, ki dokazuje, da sladkorna bolezen ne pomeni konca sveta. Motivacijsko branje sladkornim bolnikom sporoča, da je kljub bolezni mogoče živeti polno in razgibano življenje.

  Začelo se je naravnost popolno. Zippora Karz je z osemnajstimi leti postala članica znamenitega ansambla New York City Ballet. Že pri dvajsetih je debitirala kot Sladkorna vila v Hrestaču in plesala v vlogah, ki jih je ustvaril Jerome Robbins. Potovala je po svetu. Bilo je kot sanjska preja, vse dokler ni pri enaindvajsetih prejela diagnoze sladkorne bolezni.

  Lovljenje ravnotežja med krvnim sladkorjem in baletom se je izkazalo za dolgotrajno in težavno borbo. V Brezsladkorni vili Zippora Karz, solistka enega od najznamenitejših baletnih ansamblov na svetu in hkrati od inzulina odvisna sladkorna bolnica, z bralci deli svojo pot od zanikanja, sramovanja ter napačnega razumevanja svoje bolezni vse do njenega sprejemanja, ko končno zaživi aktivno, uravnoteženo in zadovoljno življenje. Brezsladkorna vila bralce brezpogojno potegne v svet in dušo mlade plesalke.
  Kliknite na knjigo spodaj in si naročite svoj izvod neverjetnega pričevanja o odločnosti in vztrajnosti:

  ZALOŽBA PASADENA

  Kontaktni podatki:
  Ime            ZALOŽBA PASADENA, d.o.o.
  Sedež        Tehnološki park 18
  Pošta         p. p. 354, 1000 Ljubljana

  Telefon      (01) 475 95 35
  Faks          (01) 475 95 25

  E-pošta      info@pasadena.si
  Knjigarna   www.pasadena.si 

  Prejšnji članekV OKTOBRSKEM ZDUS PLUS PREBERITE
  Naslednji članekODGOVORI PRAVILNO IN SMUČAJ NA KRVAVCU!