IZŠLA JE NOVA KNJIGA: HUDO PREPROSTO.

  844

  Kako urediti kotičke za nakit, kako okrasiti zidove, katere elegantne, a denarnici prijazne trike lahko uporabite? Kako z otroki narediti lepe in izvirne voščilnice? Ali  znate oblikovati adventni venček? Kako uporaben je cement v notranjem oblikovanju? Kako lahko sami izdelate svetila? Kako narediti domača darila za otroke? Kako popestriti otroško zabavo? Kaj speči v decembru, kako spraviti skupaj malce drugačno potico? Odgovori na vsa ta vprašanja in še veliko več domiselnih nasvetov, hitrih receptov in ljubkih idej čakajo na vas v knjigi Hudo preprosto.

  V sodobnem času, ko varovanje narave in okoljska vprašanja vse bolj prodirajo v našo zavest, bodo zlasti dragoceni napotki, kako znova koristno uporabiti najrazličnejše predmete, ki ležijo po predalih, kleteh ali podstrešjih.   
  Našli boste veliko iztočnic, ki vam bodo v pomoč pri pripravah na praznike in zabave, naučili vas bomo izdelati zanimiva darila za otroke. Recepti, ki jih spremljajo čudovite fotografije, so razporejeni v sklope po letnih časih, od zgodnje pomladi do prazničnega decembra, tako da vedno temeljijo na sezonskih sestavinah.

  Gre za prvo slovensko knjigo, ki združuje kuharske recepte in nasvete po načelu ‘naredi sam’, zagotovo pa je tudi prva, ki je tudi sama narejena na tak način in s čudovitimi avtorskimi fotografijami. Posebnost knjige je namreč tudi to, da je večina navodil predstavljenih v slikah, izbrali pa smo izdelke iz materialov, ki jih običajno ne uporabljamo za okraske in darila, a jih imamo po navadi vsi že doma. Želeli smo poudariti, da lahko zelo lepe reči naredimo iz povsem preprostih stvari in brez kakega posebne nadarjenosti ali spretnosti.  Rdeča nit vsega je namreč to, kar pove že naslov,  da je vse skupaj lahko res hudo preprosto.

  Na 250 straneh najdete več kot 50 receptov in 80 naredi sam nasvetov, katere spremlja  450 barvnih fotografij, ki vas bodo korak za korakom vodile skozi postopek. Osem avtorjev, nekateri od njih pišejo priljubljene bloge Ana Bulat piše kuharski blog Cinnamon and Thyme, Mateja Dobravec  piše blog Jagode in dinozavri,  Tjaša Brajdih, Kaja Podržaj, Jasna Simoneta, Suzana Šlebir, Vesna Vogrin in fotograf Klemen Brumec – je jamstvo za inovativno, kreativno in pestro knjigo, napisano in poslikano v Sloveniji.


  Redna cena prvih šest mesecev po izidu je 34,90 €.

  Založnik: PKDV, svetovanje, d.o.o
  Drnovo  2, 1241 Kamnik info@dominstil.si                        
  T: 01 83 10 653
  M: 041 752 21

  Prejšnji članekSEŽANA, OSKRBOVANO STANOVANJE, ODDAMO
  Naslednji članekbolha.com: VIOLINA, STAREJŠA, CENA: 60,00 €