MIJAKS: NOV KONCEPT OSKRBOVANIH STANOVANJ

  648

  MIJAKS je pričel z razvojem projektov luksuznih oskrbovanih stanovanj PRED 15 LETI. Vzorčni primer smo poiskali v skandinavskih državah (Finska, Danska, Švedska, Norveška). Skandinavci so bili že takrat zelo napredni v idejah povezanih s preživljanjem aktivnega tretjega življenjskega obdobja.

  Vnos NOVE IDEJE v slovenski prostor terja veliko truda in prilagoditev na naše okolje ter karakter nas Slovencev. Razvoj NOVE OBLIKE BIVANJA STAREJŠIH, smo začeli razvijati v času velike konjunkture, ko si vse kar si zgradil tudi z lahkoto prodal. Naša vizija se je obrestovala, ko je kriza potrkala na vrata. Takrat je prišlo nekaj novega še kako prav.

  Pričakovana življenjska doba človeka se iz leta v leto podaljšuje, v Sloveniji je danes že vec kot 25 % ljudi starejših od 65 let. Domovi za starejše so se nam zdeli kot institucija. Zaželeli smo si, da nam je ne bi bilo treba nikoli uporabiti. Zastavili smo si cilj narediti nekaj novega, ki bo funkcionalno primerno in prilagojeno starejšim. V drugi fazi bomo dodali CENTER DOBREGA POČUTJA, s termalnim bazenom, masažo, fizioterapijo, savno, vodno aerobiko …

  PRILOŽNOST!

  Ponujamo vam pet novih odličnih stanovanj, ki so bila izbrana, da jih zadržimo v lasti, za namen oddaje. Zaradi velikega zanimanja jih ponujamo v prodajo. Hkrati pa že načrtujemo nove projekte oskrbovanih stanovanj.

  DAN ODPRTIH VRAT

  vsak ponedeljek
  v Murglah, Mokrška ulica 16 vhod C,
  od 9. do 12 ure.

  Oglejte si posnetek oddaje POPTV/24ur o oskrbovanih stanovanjih, KLIKNITE TUKAJ!

  VEČ INFORMACIJ:

  Mijaks investicije d. o. o.
  Mokrška 16 c, 1000 Ljubljana
  01 236 17 17 info@mijaks.si

  Prejšnji članek90 LETNICA ROJSTVA KARLA DESTOVNIKA KAJUHA
  Naslednji članekOKREPITE SVOJE TELO Z VAJAMI ZA MOČ