KRŠKO: OSKRBOVANA NAJEMNA STANOVANJA

  3103

  Objekt z oskrbovanimi najemnimi stanovanji stoji na Leskovški cesti 33, v bližini Doma starejših občanov Krško. Klikni za zemljevid.

  Stanovanja so namenjena tistim starejših od 65 let, ki jim zdravstvene razmere dopuščajo samostojno bivanje. Objekt obsega štiri etaže, v njem je skupaj 21 najemnih oskrbovanih stanovanj velikosti med 50 in 60 m2.

  Objekt in stanovanja so zgrajena tako, da omogočajo bivanje gibalno oviranim osebam na vozičku (dvigalo, širši prehodi, držala, prilagojena oprema v kuhinji in kopalnici) ter nudijo popolno zasebnost najemnika.  Najemna pogodba se sklene za nedoločen čas. Pred objektom je za najemnike in njihove prijatelje 19 parkirnih mest, od katerih 4 za invalide. Najemnik ima proti plačilu možnost koristiti storitve oskrbnika.

  Mesečna najemnina znaša za stanovanje velikosti 50 m2 približno 205,00 EUR, za stanovanje velikosti 57 m2 približno 230,00 EUR in za stanovanje velikosti 60 m2 približno 245,00 EUR. Navedene cene so zgolj informativne.  V najemnini niso zajeti stroški, ki jih bodo po dejanski porabi zaračunali dobavitelji in izvajalci za porabljeno energijo in vodo, RTV prispevek, skupni obratovalni stroški hiše, stroški storitev osnovne in socialne oskrbe ter stroški za celodnevno telefonsko nujno pomoč (klic v sili) in morebitni drugi stroški v zvezi z uporabo stanovanja.

  Informacije:

  Nepremičninski sklad pokojninskega in invalidskega zavarovanja, d.o.o.,

  Mala ulica 5, Ljubljana
  Telefon: 01/ 300 88 11,
  E-pošta: info@ns-piz.siSpletna stran: www.ns-piz.si/krsko.html

  Prejšnji članekINDIJSKA ZAKONCA SREČNO POROČENA ŽE 86 LET
  Naslednji članekNE ZAMUDITE FEBRUARJA V CANKARJEVEM DOMU!