KAM? MEDICINSKI IN ORTOPEDSKI PRIPOMOČKI

  864

  KJE LAHKO DOBIM DOBER NASVET ZA IZBIRO MEDICINSKIH IN ORTOPEDSKIH PRIPOMOČKOV IN TUDI PREVZEM NA NAROČILNICO ZA MEDICINSKI PRIPOMOČEK?

  Za odgovor smo zaprosili podjetje PROLOCO MEDICO:

   »Trgovina Proloco Medico na Hrvatskem trgu v Ljubljani je zagotovo najboljši naslov za vse, kar potrebujete za življenje v gibanju!
  Najdete pa nas tudi na spletu:  Glavna dejavnost našega podjetja so trgovina z medicinskimi in ortopedskimi pripomočki in z njimi povezane storitve. Naš program obsega širok spekter kakovostnih izdelkov, kot so ortopedski pripomočki (ortoze – opornice za sklepe in hrbet), medicinski, terapevtski, sanitetni in sanitarni pripomočki, pomožna zdravila, ortopedska obutev, kozmetika in higiena, zaščitna sredstva, otroški in športni program.

  Za boljše gibanje zagotavljamo tehnične pripomočke, kot so: bergle, hodulje, različni invalidski vozički in bolniške postelje (v primeru dolgega okrevanja).
  V terapevtske namene lahko pri nas izbirate različne terapevtske pripomočke, na primer terapevtske blazine, terapevtske valje, terapevtske žoge in podobno. Velik poudarek v našem programu ima širok spekter medicinskih pripomočkov za višjo kakovost življenja.

  Smo pogodbeni dobavitelj medicinsko tehničnih pripomočkov Zavoda za zdravstveno zavarovanje Republike Slovenije (ZZZS), kar pomeni, da lahko naše izdelke prevzamete tudi z naročilnico za medicinski pripomoček.

  Vsem kupcem zagotavljamo strokovno svetovanje pri izbiri in uporabi vseh naših pripomočkov in drugih izdelkov.«

  Več informacij:

  PROLOCOMEDICO

  Prejšnji članekSREČANJE IZVAJALCEV POMOČI NA DOMU; VABILO
  Naslednji članekMARIACHI V PEGAZOVEM DOMU