IZPOLNITE DOLGOLETNE ŽELJE

  469

  S pravo obliko varčevanja si lahko privoščite tudi tisto, o čemer ste doslej upali le sanjati. Izberite obliko varčevanja v Abanki, ki vam najbolj ustreza:

   

  DEPOZIT NA ODPOKLIC vam omogoča, da svoj denar naložite za daljši čas, vezavo pa potrebi predčasno zaključite. Ponudba velja za depozite na 366 dni (nad 12 mesecev), ki jih lahko brez stroškov prekinete po 6 ali 9 mesecih. Izplačilo sledi 31. dan po odpoklicu.

  VEZANI DEPOZIT vam omogoča varno rast prihrankov. Če vaši trenutni prihranki presegajo 250 evrov, izberite depozit z vezavo od 91 dni do treh let. Sklenete ga lahko tudi prek spletne banke Abanet.

  NAMENSKO VARČEVANJE je možno že od 20 evrov mesečno. Dolžino varčevanja in znesek mesečnih pologov lahko prilagodite svojemu cilju (najmanj 3 do vključno 60 pologov), vplačujete pa lahko tudi večkrat na mesec. Namensko varčevanje lahko sklenete tudi prek spletne banke Abanet.

  Za več informacij poglejte na spletno stran www.abanka.si ali pa nas pokličite na brezplačni telefon 080 1 360. Obiščete nas lahko v svoji matični poslovalnici ali v katerikoli od 42 poslovalnic Abanke po Sloveniji.

  www.abanka.si

  Prejšnji članekZ VESELIM AVTOBUSOM NA DOPUST V KRKINE TERME
  Naslednji članekbolha.com: SOS ALARMNI BREZŽIČNI SISTEM, 60 €