INFORMATIVNI POSVET IN VAŠ INDIVIDUALNI NAČRT

  344

  Poskrbite zase in za svoje bližnje! Za vas zbiramo informacije o možnostih varnega preživljanja starosti, svetujemo in odgovarjamo na vaša vprašanja.

  Fredi A. iz Kamnika, sprašuje: »Rad bi se pravočasno pripravil na svojo varno starost. Zaenkrat še ne potrebujem nič, sem pa zaskrbljen za naprej. Spremljam vse novice o tem, tudi na spletu. Vprašanje pa je – na koga naj se obrnem, ne samo za nasvete, ampak za konkretno pomoč?

  Gospoda iz Kamnika smo seveda povabili na informativni posvet v našo svetovalnico Varne starosti v Ljubljani. Kot že rečeno, gre pri pripravah načrta za povsem individualne zgodbe. Najprej zberemo osnovne podatke – o željah in zmožnostih, o zdravstvenem stanju, o socialni mreži in nenazadnje tudi o tem, kakšne so finančne zmožnosti.

  NAROČITE SE NA INFORMATIVNI POSVET!

  Informativni posvet je nova storitev, ki jo izvajajo naši svetovalci po predhodni najavi (T: 080 22 46). Predvsem za prvič priporočamo posvet z osebnim svetovalcem, ki preuči situacijo in nato – po naročilu – izdela indvidualni načrt. Za tak posvet in dober načrt, nikoli ni prezgodaj.

  IZDELAVA INDIVIDUALNIH NAČRTOV – PO NAROČILU

  Naši usposobljeni osebni svetovalci na podlagi pridobljenih podatkov izvedejo analizo stanja ter predloge konkretnih možnih rešitev V nadaljevanju ponujajo tudi pomoč, organizacijo in izvedbo. Po potrebi pa vključujejo druge naše strokovnjake, kot so: svetovalec glede organizacija družine za pomoč na domu, pravni, nepremičninski in finančni strokovnjaki, kot tudi eksperti s področja družinske mediacije in psihoterapije.
  Za naročilo na informativni posvet nam pišite e-mail ali pokličite našo brezplačno telefonsko številko. Dogovorili se bomo za ustrezen termin. Brez predhodne najave sprejem ni možen.

  www.varnastarost.si
  080 22 46
  info@varnastarost.si
  Nesthor d.o.o., PE Dunajska 76, LJ

  Prejšnji članekNA ZDRAVJE IN SREČNO NOVO LETO 2013!
  Naslednji članekZAPLEŠITE NA LJUBLJANSKEM GRADU