BI RADI ZAMENJALI MOBILNI TELEFON?

  491

  Bojan se je obrnil na nas z vprašanjem v zvezi z zamenjavo mobilnega telefona:

  Odločam se za zamenjavo mobilnega telefona in razmišljam o primernem naročniškem paketu. Ne vem, kako naj se odločim, saj je ponudba tako obsežna. Mobilni telefon uporabljam za klice, občasno pa pošljem tudi SMS. Želim plačevati le, kolikor rabim.
  Bojan

  Za odgovor smo zaprosili mobilnega ponudnika DEBITEL:

  "Bojan, popolnoma vas razumemo.
  Ponudba različnih naročniških paketov in mobilnih telefonov je res zelo pestra. Na Debitelu smo prav za aktivne seniorje in upokojence oblikovali poseben naročniški paket – SeniorD. Prednost tega paketa je, da ga lahko prilagodite svojim potrebam.
  Napisali ste, da z mobilnim telefonom predvsem kličete. Na paketu SeniorD lahko zakupite od 0 do 8 ur pogovorov. Če ne govorite veliko, zakupite na primer 1 uro in mesečno plačujete le 5 evrov. Če se naknadno izkaže, da je 1 ura pogovorov premalo, lahko zakupljeno količino po potrebi preprosto povečate.
  V vašem primeru bi zakupu pogovorov dodali še sporočila SMS. Tudi pri sporočilih lahko izberete količino – od 0 do 1000. Ker ste napisali, da SMS-e pošiljate le občasno, bi vam svetovali zakup 50 sporočil. To pomeni zgolj dodatne 3 evre mesečno, skupno s pogovori je vaš mesečni strošek potem le 8 evrov.

  Dodatne mesečne naročnine vam ni potrebno plačevati, prav tako vam ni potrebno skrbeti za to, v katero slovensko omrežje kličete – cena je namreč enotna za vsa.
  Pri nakupu telefona imate veliko izbire, tudi med tistimi, ki so prilagojeni aktivnim seniorjem. Ti imajo velik, pregleden zaslon in dovolj glasne zvočnike.  Če se odločite za pametni telefon, lahko zakupite tudi prenos podatkov in uporabljate mobilni internet za pregledovanje novic, vremena in ostalih zanimivosti.
  Več informacij o paketu SeniorD in mobilnih telefonih si lahko ogledate vas čaka na www.debitel.si, na vaša vprašanja pa bomo z veseljem odgovorili tudi v Debitelovem klicnem centru (041 400 100)".

  Prejšnji članekVABILO NA TRI RAZSTAVE “MODNI VELIKANI”
  Naslednji članek“PRIPRAVLJENI NA VARNO STAROST”; PREBERITE!