ARNE HODALIČ LE ŠE DO KONCA AVGUSTA

  695

  Fotografska razstava Arneja Hodaliča na Ljubljanskem gradu samo še do konca avgusta

  NJEGOVIH 25 LET INDIJE & SKRIVNOSTI LJUBLJANICE NA STRANEH NATIONAL GEOGRAFICA  Letos mineva 25 let, odkar je Arne Hodalič prvič obiskal Indijo. Ob številnih obiskih te dežele se je v njegovih arhivih nabralo veliko fotografij, ki jih razstavljamo na Ljubljanskem gradu.

  Arne Hodalič je edini slovenski fotograf, ki je v ameriški izdaji revije National Geographic objavil zgodbo iz Slovenije, natančneje reportažo o arheoloških zakladih v Ljubljanici. Ker letos ta revija praznuje 125 let izhajanja, smo se odločili, da obletnico zaznamujemo z razstavo njegovih fotografij iz reke Ljubljanice, predvsem tistih, ki so našle prostor v tej prestižni publikaciji.


  Cena vstopnice:
  – Odrasli: 5,00 €
  – Študenti, dijaki, upokojenci: 3,00 €

  Voden ogled po razstavi

  V ponedeljek, 26.8.2013 ob 17.00 in 19.00 uri nas bo po razstavi popeljal avtor, fotograf in svetovni popotnik, Arne Hodalič. Število mest na vodenem ogledu je omejeno. Prodaja vstopnic že poteka.

  Cena vstopnice:
  – 3,00 €

  Prodaja vstopnic: Info center na Ljubljanskem gradu, spodnja postaja vzpenjače, www.ljubljanskigrad.si ter na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si.

  Priporočamo prihod z vzpenjačo.

  Več o Ljubljanskem gradu si lahko ogledate, če kliknete na njihov znak:

  Prejšnji članekJAVNI STANOVANJSKI SKLAD MOL STAREJŠIM
  Naslednji članekPAPEŽ, KI PREZIRA DENAR IN GRABEŽLJIVCE