ANKETA: UPORABA MOBILNE TELEFONIJE

  499

  Komisija za izobraževanje, informatiko in publiciteto ZDUS vabi vse starejše, da se odzovejo na poziv Sveta za elektronske komunikacije RS, ki pripravljajo mnenje glede uporabe storitev mobilne telefonije med starejšimi. Komisija priporoča sodelovanje, saj je to poziv na podlagi katerega bo Svet pripravil priporočila slovenskim mobilnim operaterjem k prilagoditvi svojih ponudb starejši populaciji.

   
  Svet za elektronsko komunikacijo Republike Slovenije je pripravil spletno anketo, ki je dostopna na povezavi http://bit.ly/SEK_Anketa (CTRL+klik – sledi povezavi).
   
  Komisija za izobraževanje, publiciteto in informatiko ZDUS priporoča sodelovanje, saj je to poziv na podlagi katerega bo Svet pripravil priporočila slovenskim mobilnim operaterjem k prilagoditvi svojih ponudb starejši populaciji. V pripravi je sodeloval dr. Konrad Steblovnik, član Sveta za elektronske komunikacije in član omenjene komisije ZDUS.
   
  Vsem društvom in PZDU-jem, ki imate lastne spletne strani svetujemo, da povezavo do spletne ankete ali ZDUS-ovo novico o le-tej objavite tudi na vaših straneh in s tem prispevate, da dosežemo čim širši krog starejših.
   
  Bodite aktivni starejši in pomagajte v sooblikovanju ponudb, ki bodo prilagojene starejšim.
   
  Rezultate ankete in končna priporočila nam bodo posredovani s strani Sveta za elektronsko komunikacijo RS.
   
  Komisija za izobraževanje, informatiko in publiciteto ZDUS

  Prejšnji članekPROGRAM SVIT OHRANJA VAŠE ZDRAVJE
  Naslednji članekIZKUŠNJE POTROŠNIKOV PRI NAJEMU KREDITA