ANKETA: RAZISKAVA O AKTIVNEM STARANJU NA OBMOČJU MOL

929

Spoštovane občanke in spoštovani občani Mestne občine Ljubljana!

Gerontološko društvo Slovenije, Gerontološki raziskovalni inštitut in Allium – zaposlitveni center izvajamo obsežno raziskavo o aktivnem staranju na območju Mestne občine Ljubljana, katere rezultate bomo predstavili v znanstveni monografiji in s tem prispevali k ozaveščenosti o pomenu aktivnega staranja. 

Če ste starejši od 55 let in prebivate na območju Mestne občine Ljubljana, vas lepo prosimo, da se odzovete na anketiranje in izpolnite spletni anketni vprašalnik, ki se nahaja povezavi https://www.1ka.si/a/286927

Zakaj anketa?

Rezultati raziskave bodo predstavljeni v znanstveni monografiji, ki bo izšla v jeseni leta 2020 in kjer bodo uveljavljeni strokovnjaki predstavili rezultate inovativne in kompleksne raziskave o aktivnem staranju v MOL. Objavo znanstvene raziskave v okviru Gerontološkega društva Slovenije sofinancira MOL. Sodelovanje v raziskavi je anonimno in prostovoljno. Zbrane podatki bomo uporabili izključno v raziskovalne namene. Vsi si želimo kakovostne starosti, ki pa je odvisna tudi od udejanjanja aktivnega staranja v okolju, v katerem živimo – v Mestni občini Ljubljana. 

Za izpolnjevanje ankete boste predvidoma potrebovali od 15 do 20 minut.

Za vašo pripravljenost sodelovanja pri anketiranju in vaš čas, se vam iskreno zahvaljujemo,

Raziskovalna ekipa Gerontološkega društva Slovenije, 

Gerontološkega raziskovalnega inštituta in 

Allium – zaposlitvenega centra 

Prejšnji članekTEST RAZKUŽIL ZA HIGIENO ROK. CENA ZA LITER OD 9,8 DO 62,5 €!
Naslednji članekPREVIDNO: PREVARE Z LAŽNIMI KREDITI NA SPLETU