AKTIVNO VARSTVO ZA ZUNANJE UPORABNIKE

  488

  Vabljeni na Dan odprtih vrat, v okviru katerega bo potekala predstavitev programa

  DEOS center starejših Medvode odpira vrata zunanjim obiskovalcem. Program Aktivno varstvo je namenjen vsem starostnikom, ki zaradi nesamostojnosti pri osnovnih dnevnih opravilih potrebujejo strokovno pomoč. Program poteka v času dnevne odsotnosti svojcev do največ 9 ur/dnevno oziroma med 7.00h – 16.00h in je namenjen izključno zunanjim uporabnikom, ki delno še lahko bivajo v domačem okolju.

  Program se izvaja pod strokovnim vodstvom v okviru vnaprej opredeljenega tedenskega urnika. V sklopu urnika Aktivnega varstva se dvakrat tedensko izvaja tudi program Aktiven dan, ki se izvaja v sodelovanju z Zavodom AS, Fitnes kliniko in Fakulteto za Šport, Univerze v Ljubljani.

  Dan odprtih vrat bo potekal v torek, 30.1.2018, v DEOS centru starejših Medvode, med 10.00 in 12.00 uro. V tem času boste imeli priložnost brezplačno preveriti, ali program ustreza potrebam in željam starostnikov, prejeli svetovanje glede vključevanja v program in uredili prijavo.

  Za več informacij in brezplačno svetovanje glede vključevanja v program in urejanja prijave pokličite na 080 2737 oziroma pišite na infotocka@deos.si

  Prejšnji članekPEGAZOV DOM: SMEH JE POL ZDRAVJA!
  Naslednji članekPROJEKT SOBIVAMO: JUTRI NA PTUJU