ZDRAVILIŠKA OSKRBA

THERMANA, DRUŽBA DOBREGA POČUTJA

Skrbimo za vaše dobro počutje in zdravje kot vaš sopotnik v vseh življenjskih obdobjih in glede na vaše različne potrebe.
T: 03 423 20 00, E: info@thermana.si

ZDRAVILIŠKA OSKRBA

Informacije za sprejem na negovalnem oddelku:
Ponedeljek – petek med 14.00 in 15.00 uro na telefonski številki 03/7345 128

Rezervacije sobe:
Ponedeljek – petek med 7.30 in 15.30 uro na telefonski številki 03/7345 700

Informacije v zvezi z zdravstveno nego na negovalnem oddleku:
Ponedeljek – petek med 7.00 in 14.00 uro (Barbara Oštir, dipl.m.s., vodja zdravstvene nege) na telefonski številki 03/7345 710

ZDRAVILIŠKA OSKRBA THERMANA

Danes večina izmed nas komaj sledi obremenitvam, ki nam jih narekuje hitri življenjski ritem. Nemalokrat dolgotrajna izpostavljenost stresu, pomanjkanje časa in nezdrav življenjski slog privedejo do različnih kroničnih in akutnih bolezni ter poškodb, zaradi katerih postane posameznik odvisen od zdravstvene oskrbe in nege. V Zdravilišču Laško smo se skozi dolgoletno prakso in bogate izkušnje specializirali tudi na področju rehabilitacijske zdravstvene nege. Velik del hotela Zdravilišče Laško je urejen kot negovalno oddelek in je namenjen gostom, ki potrebujejo zdravstveno nego in pomoč pri vsakodnevnih aktivnostih. Sobe so nadstandardno urejene in prilagojenimi gibalno oviranim osebam.

Strokovno usposobljen tim diplomiranih medicinskih sester, zdravstvenih tehnikov in bolničarjev zagotavlja 24urno zdravstveno nego in oskrbo. Ob prihodu v naše zdravilišče skupaj s pacienti in njihovimi svojci načrtujemo potek rehabilitacije, ki bo pripomogel k čim hitrejšemu okrevanju in izboljšanju zdravstvenega stanja. Skupaj s širšim zdravstvenim timom skušamo pri pacientih doseči izboljšanje psihične in fizične aktivnosti, ponovno vzpostavitev socialnih stikov in vključitev v delovno in socialno okolje. V naših prizadevanjih smo osredotočeni na izboljšanje oz. ohranitev
samostojnosti posameznika v vsakodnevnih, na videz preprostih aktivnostih, kot so hranjenje, vzdrževanje osebne higiene, oblačenje, gibanje, rekreacija in druge. Naše delo temelji na učenju, spodbujanju in pomoči. Verjamemo, da lahko kakovost naše ponudbe še izboljšamo,zato sledimo sodobnim trendom na področju medicinske rehabilitacije in zdravstvene nege. Hkrati ostajamo vedno odprti za predloge in želje naših gostov. Program Zdraviliška oskrba je namenjen ljudem, ki potrebujejo pomoč, nadzor pri dnevnih aktivnostih, želijo več časa nameniti zdravju, izboljšanju življenjskih funkcij in dobremu počutju.

Program vsebuje:

– namestitev v dvoposteljni sobi hotela Zdravilišče Laško
– polni penzion
– 1x pregled pri zdravniku specialistu
– program animacije

Zdraviliška oskrba:

Informacije za sprejem na negovalnem oddelku:
Ponedeljek – petek med 14.00 in 15.00 uro na telefonski številki 03/7345 128

Rezervacije sobe:

Ponedeljek – petek med 7.30 in 15.30 uro na telefonski številki 03/7345 700

Informacije v zvezi z zdravstveno nego na negovalnem oddleku:

Ponedeljek – petek med 7.00 in 14.00 uro (Barbara Oštir, dipl.m.s., vodja zdravstvene nege) na telefonski
številki 03/7345 710

Več si lahko pogledate na:

NEGOVALNI ODDELEK ZDRAVILIŠČA LAŠKO
http://www.thermana.si/medicina/negovalni-oddelek

OBNOVITVENA REHABILITACIJA V ZL 
http://www.thermana.si/medicina/obnovitvena-rehabilitacija

NAJOBSEŽNEJŠI PREGLED PONUDB ZA STAREJŠE

Za vas pregledujemo trg in zbiramo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Kontaktirate jih lahko sami, ali pa za to pooblastite osebnega svetovalca.

THERMANA