TERME

THERMANA, DRUŽBA DOBREGA POČUTJA

Skrbimo za vaše dobro počutje in zdravje kot vaš sopotnik v vseh življenjskih obdobjih in glede na vaše različne potrebe.
T: 03 423 20 00, E: info@thermana.si

Hotel Zdravilišče Laško

Telefon: 03 423 2000

TERME THERMANA

Hotel Zdravilišče Laško leži v neokrnjenem naravnem okolju tik ob reki Savinji, v središču parka. Do mestnega jedra Laškega imate le 15 minut poživljajočega sprehoda.

Prostorske zmogljivosti
Hotel ponuja 208 sob s 365 ležišči. Vse sobe so visoke kategorije štirih zvezdic. Poudarjamo pa, da je 48 sob z 98 ležišči prilagojenih invalidom.

V Thermani Laško nenehno nadgrajujemo že 155-letno tradicijo skrbi za zdravje in dobro počutje naših gostov. Zdravilišče Laško pa svojo poslovno strategijo v medicini uveljavlja v programih,
ki zajemajo osnovno zdravstvo, diagnostiko, preventivo ter medicinsko in obnovitveno rehabilitacijo.

Pomemben poudarek pri zdravstvenih programih v okviru primarne preventive so programi, ki preprečujejo pojav in nastanek bolezni in je njihov cilj izboljšati življenjski slog. Programi primarne preventive v Zdravilišču Laško vključujejo:

• zdrav način življenja (svetovanje, kako aktivno preživljati prosti čas in kako bo zdravo življenje postalo vaš nov življenjski slog),
• redno fizično aktivnost (redna jutranja vadba v termalnem bazenu ali v parku, hoja, plavanje, tek,
kolesarjenje …),
• prosti čas in oddih (gibanje v naravi, glasba, planinarjenje, ribolov) ter
• zdravo in uravnoteženo prehrano (uživanje zdrave hrane in ozaveščanje o tem, kaj jemo).

Več si lahko pogledate na:

THERMANA d.d.
http://www.thermana.si/

ZDRAVILIŠČE LAŠKO
http://www.thermana.si/hoteli/hotel-zdravilisce-lasko

NAJOBSEŽNEJŠI PREGLED PONUDB ZA STAREJŠE

Za vas pregledujemo trg in zbiramo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Kontaktirate jih lahko sami, ali pa za to pooblastite osebnega svetovalca.

THERMANA