Latest news

Aktualne novice za starejše in upokojence

Varna starost tudi na Facebooku

POSLANSTVO

Vsi smo vsak dan starejši, brez izjem. Starost je obdobje, ki združuje izkušnje in modrost celega življenja. Pa vendar, ali smo zares dobro pripravljeni na spremembe, ki pridejo, ko morda ne bomo mogli več skrbeti zase? Ali poznamo vse možnosti, ki so nam takrat na voljo in ali bomo še sposobni izbrati in urediti zase optimalno rešitev?

V naši agenciji se že več kot 15 let ukvarjamo z iskanjem rešitev in organizacijo ter posredovanjem storitev. Uspešno upravljamo projekte za velike in male naročnike. Zavedamo se kompleksnosti problematike in širine možnosti, ki se ponujajo. Zato smo organizirali servis za pomoč ljudem, ki se znajdejo pred dilemami, ki jih pranaša starost. In morda lahko pomagamo tudi vam.
Na enem mestu smo zbrali znanja različnih strokovnjakov, ki svetujejo in pomagajo rešiti vse vrste problemov. Ažurno spremljamo ponudbo storitev namenjenih starejšim. Sledimo trgu varovanih in oskrbovanih stanovanj, dnevno smo v kontaktu z nekaterimi upokojenskimi domovi in drugimi ponudniki storitev na tem področju. Naša pravna služba predlaga in pripravlja rešitve s področja dedovanja in prenosov lastništva, nepremičninski strokovnjaki pomagajo z nasveti in realizacijo upravljanja nepremičnin, finančni svetovalci iščejo optimalne rešitve, ki zagotavljajo varno in brezskrbno preživljanje starosti.

KAKO TOREJ DO NAS?

Izpolnite kontaktni obrazec ali nas pokličite. Dogovorili se bomo za termin za spoznavni sestanek. Na podlagi vaših individualnih želja bomo ocenili, ali vam lahko pomagamo in kako. Pripravili vam bomo predlog in našo ponudbo.
Do sem torej povsem brez obveznosti ali stroškov.

Featured Services

It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.
It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum. picture