STROKOVNO SVETOVANJE ZA BREZSKRBNO STAROST

Pooblastite svojega osebnega svetovalca, da po vaših željah in v vašem imenu rešuje probleme. S pomočjo specialistov in dobro razvite informacijske mreže.

Prijavi se na e-novice


NAŠI SVETOVALCI

Naši svetovalci so vrhunski strokovnjaki na svojih področjih. Nasvete nam dajejo na različne načine. Za reševanje konkretnih vprašanj smo z nekaterimi povezani vsak dan, nasvete drugih sprejemamo bolj na globalni ravni. Naj se jim še enkrat na tem mestu javno zahvalimo za njihovo sodelovanje!

PETER ARČON, vodja projekta, direktor komunikacijske in oglaševalske agencije, komunikacijski strateg in svetovalec, ideolog in motor projekta varnastarost

mag. BOŠTJAN J. TURK, direktor Inštituta za civilno in gospodarsko pravo, ki se ukvarja s pravnimi raziskavami, svetovanjem in izobraževanjem, med drugim tudi z pravnim svetovanjem za fizične osebe. Priznan strokovnjak za dedno pravo.

dr. ALEŠ BERK SKOK, svetovalec vlade RS, strokovnjak za pokojninsko reformo, vprašanja zavarovanj, med drugim predavatelj na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, vrhunski poznavalec finančnih trgov

dr. JANA MALI, Fakulteta za socialno delo, področje delovanja: socialno delo s starimi ljudmi, socialno delo z osebami z demenco, supervizija v socialnem delu, metode socialnega dela, dolgotrajna oskrba

NEVEN ŠKROKOV, direktor BE.EF.ES, odličen poznavalec davčnega področja, svetovalec glede dohodninskih in drugih davčnih in računovodskih vprašanj

MOJCA REPIČ, licencencirana nepremičninska posrednica, zaposlena v podjetju ABC NEPREMIČNINE  d.o.o.  iz Ljubljane ima dolgoletne izkušnje s področja posredovanja v prometu z nepremičninami.

DUŠAN MOLL, arhitekt, z bogatimi izkušnjami na področju svetovanja predelave stanovanjskih objektov v "starejšim prijazne"

KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA