STROKOVNO SVETOVANJE ZA BREZSKRBNO STAROST

Pooblastite svojega osebnega svetovalca, da po vaših željah in v vašem imenu rešuje probleme. S pomočjo strokovnjakov in dobro razvite informacijske mreže.

Prijavi se na e-novice


PROJEKTIRANJE VARNE STAROSTI

Kako se lotiti projekta "varna starost"? Ideja našega servisa je, da lahko starejši ali njihovi svojci na enem mestu najamete oz. pooblastite »osebnega svetovalca«, da za vas, upoštevaje individualno specifiko želja, pomaga najti rešitev in vodi izvedbo. Servis pa ima na drugi strani razvite povezave in dogovore s strokovnjaki, tako da postopki potekajo hitro in racionalno.

Naša pravna služba predlaga in pripravlja rešitve s področja dedovanja in prenosov lastništva, nepremičninski strokovnjaki pomagajo z nasveti in realizacijo upravljanja nepremičnin, finančni svetovalci iščejo optimalne rešitve, ki zagotavljajo varno in brezskrbno preživljanje starosti.

PRAVO

Sodelujemo z več priznanimi odvetniškimi hišami. V interesu naročnika poskušamo predlagati in poskati rešitve, ki ustrezaju njemu in obenem pokrivajo pričakovanja svojcev. Pomagamo pri rešitve glede dedovanja, zapuščine in zapuščinskih postopkov.

picture

NEPREMIČNINE

V sklopu urejanja zadev se nemalokrat pojavijo nepremičnine, ki lahko predstavljajo jedro problema, lahko pa tudi njegovo rešitev. V teh časih, ko so spremembe na nepremičninskem trgu hitre in nepredvidljive, je potrebno imeti dober nasvet in dobrega upravljalca. 

picture

FINANCE

Dobro načrtovanje upravljanja financ je ključnega pomena za brezskrbno preživljanje starosti. Svetovanja s tega področja lahko opravljajo le usposobljeni in licencirani svetovalci. Za vas smo poiskali najboljše neodvisne strokovnjake, ki vas lahko vodijo skozi proces: pregled obstoječih virov, ocena finančnega stanja, opredelitev finančnih ciljev,... 

picture

POGOSTA VPRAŠANJA

Da bi bilo čimveč »zgodb o starosti« lepih in srečnih, se trudi tudi ekipa projekta »varna starost«. Na pričujočem spletnem portalui in prek brezplačne telefonske številke 080 22 46, prejmemo najrazličnejša vprašanja. Tukaj navajamo najbolj pogosta in tudi kratke splošne odgovore na njih. 

picture

.

 

 

 

 

 

VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za  starejše. Združuje vrhunske strokovnjake (staroste, nestorje) in izvedence posameznih specializiranih področij.

Ideja je, da organiziramo sistem izvajanja storitev, kjer naročnik na enem mestu dobi kontakt ali usluge različnih specialistov. Naročnika se obravnava individualno, njegov primer se rešuje njegovim specifikam prilagojeno. Osebni pristop in vrhunska strokovna storitev v enem.

Portal VARNA STAROST je del nastajajoče skupine NESTHOR. Razmišljamo o različnih oddelkih: NESTHOR za starejše, NESTHOR za podjetnike, NESTHOR zdravje, NESTHOR storitve,... Sprejemne pisarne bodo namenjene sprejemu naročnikov z »osebnimi svetovalci« in kasneje tudi za sestanke strokovnjak/naročnik, kadar bo to potrebno. Pisarni v Ljubljani bodo sledile pisarne v Mariboru, Celju, Kopru... Zagrebu, Beogradu... Dunaju, Parizu, Londonu....

Skupina NESTHOR bo na spletu predstavljena kot centraliziran sistem povezanih spletnih portalov.

Komunikacija  je usmerjena v zakupe ključnih gesel na spletu. Kjer se pojavljajo problemi (gesla), tam ima NESTHOR pripravljeno pomoč do rešitve. Projekt ima podporo telefonskega klicnega centra in centraliziranega sistema za rezervacijo terminov za sestanke.

V sprejemnih pisarnah se vršijo uvodni - spoznavni sestanki. Opredeli se problem, zajamejo se osnovni podatki. Na podlagi njih pripravimo osnovni predlog sodelovanja in možnih rešitev. Izdelava predloga je brezplačna in brez obveznosti. Predlog obsega specifikacijo možnih del in oceno stroškov izvedbe. Po potrditvi predloga sklenemo pogodbo o zastopanju oz. poslovnem sodelovanju, kjer določimo konkretne obveznosti. Možno je tudi, da zaradi različnih razlogov ocenimo, da naše storitve ne morejo biti uspešne. 

Portal VARNA STAROST je naša prva specializirana svetovalna skupina. Do ideje za razvoj projekta je prišlo zaradi nekaterih dejstev:
- prebivalstvo Slovenije in Evrope se stara in problematika bo vedno večja
- razvoj interneta napreduje hitreje, kako se prebivalstvo stara, kar dokazujejo statistične raziskave
- velike spremembe na trgu nepremičnin, ki bodo vplivale na prodajo starih, preurejanje neprodajljivih novogradenj v »upokojenska naselja« in varovana stanovanja
- konfuzija pri razpoložljivosti postelj po domovih; nedelujoč seznam čakajočih, neustrezna regionalna delitev, slab pretok informacij prek interneta
- internet je danes osnova za kakršnokoli iskanje informacij – razen v primeru ponudbe za starejše. Torej odlična priložnost za vzpostavitev kvalitetnega spletnega portala.

Lastnik in motor portala VARNA STAROST je podjetje NESTHOR d.o.o. in nastopa v vlogi strokovnjaka za komunikacije, tehničnega realizatorja informacijske mreže, organizatorja ponudbe in povezovalca interesov različnih ciljnih skupin z ponudniki storitev zanje.

Če vas zanima več o nas, kliknite: KDO SVETUJE NAM?

Preberite tudi naslednje poglavje, kliknite: IZBOR PONUDB ZA STAREJŠE

KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA