NAJOBSEŽNEJŠI PREGLED PONUDB ZA STAREJŠE

Za vas pregledujemo trg in zbiramo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Kontaktirate jih lahko sami, ali pa za to pooblastite osebnega svetovalca.

Prijavi se na e-novice


V GRADNJI

Ljubljana

Mijaks Dravlje

V mirni okolici v Ljubljanski Šiški - Dravlje bomo kmalu začeli graditi in prodajati moderna oskrbovana stanovanja za starejše.

Sprejemajo rezervacije.

http://varnastarost.si/nc/mijaks/

Kamnik

Varovana stanovanja ob reki Nevljici

V prelepi zeleni pokrajini ob reki Nevljici in v neposredni bližini Doma starejših občanov v Kamniku gradimo naselje 6-ih objektov, s skupno 147 oskrbovanimi stanovanji. Lokacija je umaknjena iz mestnega vrveža v naravo, a je hkrati le 5-10 minut hoje do centra Kamnika.

http://www.dolenjgrad.si/

Brežice

Oskrbovana stanovanja Brežice

Stanovanjska objekta se nahajata v Brežicah, na odlični lokaciji s prelepimi razgledi na bližnjo okolico. Neposredna bližina starega mestnega jedra omogoča dostop do vseh trgovsko, storitvenih in prometnih dejavnosti.

picture

Preberite tudi naslednje poglavje, kliknite: NAMENSKA NAJEMNA STANOVANJA

KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA