NAJOBSEŽNEJŠI PREGLED PONUDB ZA STAREJŠE

Za vas pregledujemo trg in zbiramo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Kontaktirate jih lahko sami, ali pa za to pooblastite osebnega svetovalca.

Prijavi se na e-novice


NAMENSKA NAJEMNA STANOVANJA

NEPREMIČNINSKI SKLAD POKOJNINSKEGA IN INVALIDSKEGA ZAVAROVANJA (NSPIZ)

Najemna stanovanja za upokojence in druge starejšeNepremičninski sklad pokojninskega in invalidskega zavarovanja, d.o.o. ima v lasti blizu 3.100 najemnih stanovanj v 119 krajih po vsej Sloveniji. Stanovanja so namenjena reševanju stanovanjskih vprašanj upokojencev in drugih starejših. V strukturi stanovanj prevladujejo garsonjere in enosobna stanovanja, povprečna površina stanovanj pa je 38 m2. Stanovanja lahko najamejo upokojenci ali druge starejše osebe (praviloma nad 65 let), ki so sposobne samostojnega bivanja ter plačevanja najemnine in drugih stroškov. Za informacije o najemu stanovanj v svojem kraju kontaktirajte lokalno društvo upokojencev ali pokličite Nepremičninski sklad PIZ.Oskrbovana stanovanjaOskrbovana stanovanja so arhitekturno prilagojena bivanju starejših. So različnih velikosti, primerna za bivanje ene ali dveh oseb. V stanovanju sta opremljeni kuhinja in kopalnica, vsakemu stanovanju pripada shramba. Objekti imajo dvigalo in skupni prostor za druženje.

Oskrbovana stanovanja so v bližini domov za starejše, ki stanovalcem po potrebi ponujajo:
-    pomoč v oskrbovanem stanovanju (dnevno prinašanje obrokov hrane, vzdrževanje osebne higiene, gospodinjska pomoč, čiščenje, pranje in likanje …),
-    zdravstveno nego in storitve,
-    pomoč pri ohranjanju družabnih stikov.

01 300 88 11 | infoping@ns-piz.si  | www.ns-piz.si

 

 

 

Preberite tudi naslednje poglavje, kliknite: POMOČ NA DOMU

KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA