NAJOBSEŽNEJŠI PREGLED OSKRBOVANIH STANOVANJ

Oskrbovana stanovanja so namenjena starejšim, ki zmorejo in želijo živeti povsem samostojno, kot tudi tistim, ki z delno oskrbo ali nego lahko še živijo razmeroma samostojno življenje s pomočjo strokovnega osebja.

Prijavi se na e-novice


VAROVANA STANOVANJA

Oskrbovane hiše STUDENCI, MARIBOR

Naprodaj nadstandardne nizkoenergijske vrstne hiše Sunset Elite. Možnost najema vseh življenjsko pomembnih servisnih storitev in 24 – urne strokovne medicinske oskrbe s SOS pozivnikom.

picture

.

MEDGENERACIJSKI CENTER BISTRICA, DOMŽALE

Vse v enem: institucionalno varstvo, dnevni center, oskrbovana stanovanja ter lokali s ponudbo različnih storitev. Preplet dejavnosti zagotavlja bogato druženje vseh generacij in kakovostno življenje v prijetnem okolju.

picture

.

MIJAKS - OSKRBOVANA STANOVANJA MURGLE

Oskrbovana stanovanja Murgle so referenčni projekt nadstandardnega bivanja starejših v Sloveniji. V Murglah so še na voljo zadnje enote, hkrati pa pri Mijaksu že načrtujejo nove projekte v Ljubljani in drugod...

picture

KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA