STROKOVNO SVETOVANJE ZA BREZSKRBNO STAROST

Pooblastite svojega osebnega svetovalca, da po vaših željah in v vašem imenu rešuje probleme. S pomočjo strokovnjakov in dobro razvite informacijske mreže.

Prijavi se na e-novice


PRAVO

Sodelujemo z več priznanimi odvetniškimi hišami. Rešujemo že nastale zaplete na različnih področjih lastništva in odnosov, predvsem pa poskušamo preprečiti, da bi zapleti sploh nastali. Pomagamo pri vprašanjih glede dedovanja, zapuščin in zapuščinskih postopkov. V interesu naročnika poskušamo predlagati in poskati rešitve, ki ustrezaju njemu in obenem pokrivajo pričakovanja svojcev. Nudimo tudi svetovanja in zastopanje v drugih pravnih in upravnih zadevah.
Najpogostejše so naslednje storitve:

•    SESTAVA OPOROK
•    POGODBE O DOSMRTNEM PREŽIVLJANJU
•    POGODBE O IZROČITVI IN RAZDELITVI PREMOŽENJA
•    ZAPUŠČINSKI POSTOPKI

Preberite tudi naslednje poglavje, kliknite: NEPREMIČNINE

KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA