STROKOVNO SVETOVANJE ZA BREZSKRBNO STAROST

Pooblastite svojega osebnega svetovalca, da po vaših željah in v vašem imenu rešuje probleme. S pomočjo strokovnjakov in dobro razvite informacijske mreže.

Prijavi se na e-novice


FINANCE

Dobro načrtovanje upravljanja financ je ključnega pomena za brezskrbno preživljanje starosti. Svetovanja s tega področja lahko opravljajo le usposobljeni in licencirani svetovalci. Za vas smo poiskali najboljše neodvisne strokovnjake, ki vas lahko vodijo skozi proces: pregled obstoječih virov, ocena finančnega stanja, opredelitev finančnih ciljev, izbor produktov in naložb za dosego ciljev, pomoč pri izvršitvi finančnega načrta, spremljanja, kontrola in prilagoditve spremembam trga. Pomoč in svetovanje ponujamo na celotnem spektru »finančnih« poslov:  

•    UPRAVLJANJE KAPITALA
•    POKOJNINA
•    RENTE
•    ZAVAROVANJA
•    DOHODNINA, DAVKI
•    DENARNE POMOČI DRŽAVE

Preberite tudi naslednje poglavje, kliknite: POGOSTA VPRAŠANJA

KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA