PRVA ZDRAVSTVENA ASISTENCA (PZA)

Prva zdravstvena asistenca (PZA) je edinstvena storitev, ki vam omogoča hiter in prijazen dostop do zdravniških pregledov ter zagotavlja visoko kakovost zdravstvenih storitev.

Prijavi se na e-novice


STOPITE IZ VRSTE, MI SMO TU SAMO ZA VAS!

Ponavadi na svoje zdravje pomislimo šele takrat, ko začutimo neljube spremembe. Takrat si vsi želimo visoko raven strokovnih in prijaznih zdravstvenih storitev, kratkih vrst in pregledov pri uglednih in uveljavljenih specialistih, včasih tudi privilegij zdravnikovega obiska na domu … Vse to in še več pa je natanko to, kar vam ponujamo!

Prva zdravstvena asistenca (PZA) je edinstvena storitev, ki vam omogoča hiter in prijazen dostop do zdravniških pregledov ter zagotavlja visoko kakovost zdravstvenih storitev.

Odločite se za katerokoli storitev po lastni izbiri ter hitro, brez dodatnih stroškov in brez napotnice obiščite specialista.

Pozabite na nepregledne čakalne vrste – pridružite se PZA, kjer vas poleg vsega že naštetega čakajo še številne dodatne ugodnosti.

VSE STORITVE, KI JIH PONUJAMO:

1.    HIŠNI ZDRAVNIK 24 UR

Vsem uporabnikom zagotavljamo 24-urno zdravniško svetovanje po telefonu in zdravniško pomoč v obliki zdravniškega pregleda na domu (v primeru, ko niste življenjsko ogroženi). Območje delovanja zdravniške pomoči na domu si lahko podrobno ogledate na naši spletni strani www.pza.si.

2.    SPECIALISTIČNI AMBULANTNI PREGLEDI IN DIAGNOSTIČNI POSTOPKI

Pri izvajanju zdravstvenih storitev PZA sodelujemo z več kot 45 zdravstvenimi ustanovami in več kot 300 zdravniki specialisti.  Več na naši spletni strani www.pza.si.

3.    REŠEVALNI IN SANITETNI PREVOZI

4.    PREVENTIVNI PREGLEDI

5.    DODATNE UGODNOSTI

Vsi uporabniki PZA imajo ugodnosti ob nakupih določenih zdravstvenih pripomočkov ali storitev.

 

IN KDAJ SO NAŠI UPORABNIKI NA VRSTI ZA PREGLED?


V najboljšem primeru celo že isti dan, nikakor pa ne kasneje kot v 10 delovnih dneh! Vsi pregledi se izvajajo v ambulantah oz. pri pogodbenih izvajalcih Prve zdravstvene asistence, ki jin najdete v vseh večjih mestih Slovenije, katerih seznam najdete na naših spletnih straneh.


KAKŠNE SO OBVEZNOSTI UPORABNIKOV PRVE ZDRAVSTVENE ASISTENCE?


Mesečno nadomestilo, zaradi katerega vam nikoli več ne bo potrebno stati v vrsti za zdravje, znaša 26,35 € na mesec!

S tem si vsak uporabnik PZA zagotovi vse storitve, brez kakršnihkoli dodatnih stroškov.

Poleg tega ponujamo tudi posebno ugodnost za družine.

Na območjih, kjer še ne ponujamo storitve Hišni zdravnik 24 ur, je mesečno nadomestilo 20% nižje in znaša 21,08 €.

Pri enkratnem vnaprejšnjem plačilu za 12 mesecev priznamo še dodaten, 5% popust!

Več informacij o Prvi zdravstveni asistenci najdete na spletnem naslovu www.pza.si in na brezplačni telefonski številki 080 8 100.


KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA