PRODAJA IN SERVIS INVALIDSKIH PRIPOMOČKOV

Merela d.o.o. je mlado podjetje, ki se ukvarja s prodajo pripomočkov za vse, ki imajo omejeno gibanje. Naše poslanstvo je, da vam omogočimo kar se da normalno gibanje in da ne boste več odvisni od drugih.

Prijavi se na e-novice


Merela, prodaja in servis invalidskih pripomočkov

Ko se človek znajde v zdravstvenih težavah in je omejeno njegovo gibanje, kar hitro postane odvisen od drugih. Težko gre po nujne stvari v trgovino, v lekarno po zdravila, na obisk k prijatelju ali preprosto ven v naravo. Pomoči ni vedno pri roki. Razmišljali smo, da vam ponudimo pomoč. Koraki ne bodo več tako boleči, ker se boste lahko na sprehod ali po opravkih odpeljali s prav preprostim prevoznim sredstvom. Ponujamo vam praktične skuterje in invalidske vozičke po ugodnih cenah. Lahko dobite rabljene ali nove vozičke. To pa seveda še ni vse. Nudimo tudi servisne usluge, nove baterije in ostale dodatke.

Prepričani smo, da vam bomo z našo ponudbo polepšali dneve, saj vam ne bo potrebno sedeti za štirimi stenami in čakati na pomoč druge osebe.

Kontaktirajte nas!

Za več informacij kliknite MERELA

KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA