NAJOBSEŽNEJŠI PREGLED PONUDB ZA STAREJŠE

Za vas pregledujemo trg in zbiramo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Kontaktirate jih lahko sami, ali pa za to pooblastite osebnega svetovalca.

Prijavi se na e-novice


KONEX

Športni Center Konex ima dolgoletno tradicijo na področju športa in rekreacije v Ljubljani. Širok nabor različnih oblik rekreativne vadbe in bogata ponudba obšportnih storitev in dejavnosti ga uvršča v sam vrh športno rekreativnih ustanov v Ljubljani.
Konex-ovo poslanstvo je zagotovitev dovolj široke palete rekreacije, treninga ali sprostitve ter s tem postati in ostati edini pravi družinski športni center.
Konex-ova želja je, da vsak obiskovalec športnega centra najde nekaj zase, ne glede na starost in trenutno športno pripravljenost.
Konex se veseli vsakega obiskovalca in člana športnega centra, saj prijazna vsebina, ki jo ponuja zagotovi trajno zadovoljstvo strank.

BREZPLAČEN BADMINTON TEČAJ ZA UPOKOJENCE

AKCIJA FITNES!

Več o vadbi v našem centru si lahko ogledate v videu na spodnjem linku:

http://www.youtube.com/watch?v=64n23K9MBFo&context=C4be890eADvjVQa1PpcFM4vtWGsWVZAhjIWBHuCJGS1-EhB3e-OxU%3D

 

AKCIJA FITNES ZA STAREJŠE

Ob prvem vpisu - AKCIJA: 1 + 1 + vpisnina gratis
Plačate za prvi mesec, drugi mesec vadite GRATIS, podarimo pa tudi vpisnino!
Velja za upokojence ob predložitvi odrezka pokojnine in izpolnjenega kupona. Akcija velja do 31.5.2012


KUPON 1+1+VPISNINA GRATISOsebne podatke, ki jih bomo pridobili od vas kot obiskovalca naše spletne strani, bo podjetje Konex center d. o. o. obravnavalo kot zaupne in jih ne bo posredovalo, prodalo ali kako drugače razkrilo tretjim osebam izven podjetja Konex center d. o. o. .

»TRETJA POMLAD« je telesna vadba za vse, katerih sklep je: »TREBA JE NEKAJ NAREDITI ZASE!« Sam sklep je seveda premalo, treba je začeti. Vemo, da je vsak začetek težak, vendar je težak samo toliko, kolikor si ga naredimo težavnega sami. Zato Vas vabimo v naše vrste, da se pridružite tistim, ki so prvi korak že storili in so se že prepričali o uspehu redne vadbe.

TRETJA POMLAD PONUJA IZKUŠNJE, MIR IN NOVO, BOLJ UMIRJENO DOJEMANJE DOGAJANJA V SEBI IN OKROG SEBE.

Več podatkov: http://www.konex-center.si/

KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA