OSKRBOVANA STANOVANJA, KAMNIK

V prelepi zeleni pokrajini ob reki Nevljici, v neposredni bližini Doma starejših občanov v Kamniku je zgrajen prvi del soseske, ki obsega 3 objekte, s skupno 96 oskrbovanimi stanovanji s podzemno garažo.

Prijavi se na e-novice


Ugoden nakup oskrbovanih stanovanj v Kamniku

 

Polepšajte si tretje življenjsko obdobje z bivanjem v prelepi zeleni pokrajini ob reki Nevljici, v neposredni bližini Doma starejših občanov v Kamniku kjer smo zgradili prvi del soseske, ki obsega 3 objekte, s skupno 96 oskrbovanimi stanovanji s podzemno garažo, kjer so parkirna mesta tako za stanovalce kot za obiskovalce.

Po uspešno opravljenem tehničnem pregledu smo pridobili tudi uporabno dovoljenje, tako da bomo v prihodnjih mesecih pričeli z gradnjo II. faze, ki pa bo zajemala 3 objekte, s skupno 51 oskrbovanimi stanovanji. Tako bo celotna soseska šestih objektov s 147 stanovanji dobila končno podobo avgusta prihodnje leto.
 
Stanovanja so skrbno načrtovana in prilagojena starejši populaciji. Opremljena so s tako imenovanim SOS gumbom za "klic v sili", ki prispeva tudi 24 urna nujno pomoč prek klicnega centra ter socialna in zdravstvena oskrba. V vsakem objektu se nahaja dvigalo v velikosti cca. 110 x 200 cm, kar zadošča tudi za dostop gibalno oviranim osebam ter bolniški postelji.

Stanovalcem v oskrbovanem stanovanju bo Dom starejših občanov Kamnik proti plačilu nudil tudi izvajanje socialne oskrbe, ki zajema pomoč pri organizaciji bivanja, organizirano prehrano, pomoč pri vzdrževanju osebne higiene, varstvo in pomoč pri ohranjanju socialnih stikov.

Stanovalci oskrbovanih stanovanj bodo lahko uporabljali knjižnico Doma Upokojencev Kamnik. V sklopu naselja oskrbovanih stanovanj, je predviden tudi frizerski salon, pedikura – manikura in v kolikor bo interes tudi mini-market s kava barom.

Za ogled 3D projekcije, kliknite TUKAJ.
 
Okolica objekta je posajena z grmovnicami in lepo ozelenjena, z urejenimi peš potmi in klopmi, ter kolesarsko potjo. Za urejenost okolice objektov in vsa ostala dela pri vzdrževanju, bo skrbelo podjetje za upravljanje.

Pri načrtovanju pa nismo mislili le na vaše udobje, temveč tudi na kakovostno in okolju prijazno gradnjo. Na strehi smo predvideli solarne panele, s katerimi je moč pridobiti vsaj 25% energije, za potrebe priprave in dogrevanja tople sanitarne vode.

Arhitekturno se zgradbe lepo vklopijo v okolje, saj je njihova nadzemna višina pritličje in 2 nadstropji, kar je enako višini okoliških objektov. Vsi nosilni zidovi so grajeni iz naravnih materialov (opeka). Objekti so dobro izolirani. Stanovanja so brez ovir in v celoti prilagojena potrebam bivanja starejšega človeka, ter bivanje oseb na invalidskih vozičkih.

Za več informacij:

DOLENJGRAD gradbeno podjetje d.o.o.
Pod Hruševco 30
1360 VRHNIKA

Telefon: (01) 750 72 00
Fax: (01) 750 72 10

E-pošta: tajnistvoping@dolenjgrad.si
Internet: www.dolenjgrad.si

 

KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA