STROKOVNO SVETOVANJE ZA BREZSKRBNO STAROST

Pooblastite svojega osebnega svetovalca, da po vaših željah in v vašem imenu rešuje probleme. S pomočjo specialistov in dobro razvite informacijske mreže.

Prijavi se na e-novice


KAJ DELAMO?

Rešujemo probleme starejšim. Izdelujemo načrte za preživljanje starosti čimbolj tako, kot si želite vi sami. Ugotovljamo, kaj in koliko si lahko privoščite, preiščemo, kakšne opcije sploh obstajajo, pomagamo izbrati, pripraviti ali kar izpeljati določene postopke, ki vam bodo dosego ciljev omogočili. Pomagamo vnaprej ali rešujemo primere takrat, ko je to že nujno potrebno.

Ugotavljamo, da so navedeni procesi lahko sila kompleksni in da terjajo sodelovanje več strokovnjakov iz različnih branž. Ideja servisa je, da lahko starejši ali njihovi svojci na enem mestu najamete oz. pooblastite »osebnega svetovalca«, da za vas, upoštevaje individualno specifiko želja, pomaga in vodi izvedbo. Servis pa ima na drugi strani razvite povezave in dogovore s strokovnjaki, tako da postopki potekajo hitro in racionalno.

KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA