NAJOBSEŽNEJŠI PREGLED PONUDB ZA STAREJŠE

Za vas pregledujemo trg in zbiramo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Kontaktirate jih lahko sami, ali pa za to pooblastite osebnega svetovalca.

Prijavi se na e-novice


ZA STAREJŠE - ZDRAVJE

PRIPOMOČKI

SOČA OPREMA d.o.o., medicinski pripomočki

V salonu in izposojevalnici na Linhartovi 49 a v Ljubljani vam nudijo celovito oskrbo s pripomočki za gibanje, nego, higieno in terapijo. Izdaja, izposoja in servis tudi na naročilnico ZZZS. Zagotavljajo vam kakovostno ponudbo, takojšnjo dobavo in strokovno svetovanje. Kliknite na PRIROČNIK

picture

 

PROLOCO MEDICO

PROLOCO MEDICO d.o.o. vam v trgovini na Hrvatskem trgu 1 nudi široko paleto pripomočkov svetovno znanih prizvajalcev za boljšo kakovost življenja. Terapevtski pripomočki, pripomočki za diabetike, pripomočki za inkontinenco, antiastmatični program, medicinski in sanitarni pripomočki.

picture

 

Sanolabor

Sanolabor ni le sinonim za medicinske in ortopedske pripomočke. Njihove raznovstne izdelke in storitve za zdravo življenje lahko uporabljate tako zdravi, kot tudi malo manj zdravi v vsakem trenutku vašega življenja.

picture

SENIOR PLUS

Z izvrstno opremo in pripomočki pomagajo starostniku do samostojnega življenja doma. Svetujejo tudi na domu.
www.senior-plus.si

Hartmann

Širok asortiman Hartmannovih izdelkov za inkontinenco zagotavlja lažjo izbiro pravega izdelka. Tudi na Hartmannove diagnostične izdelke se lahko zanesete.
http://si.hartmann.info/

Zaloker & Zaloker

V družbi Zaloker & Zaloker skrbijo za izboljšanje kakovosti življenja sladkornih bolnikov. Zastopajo proizvajalce vrhunskih medicinskih pripomočkov
www.zaloker-zaloker.si/

Simpss

Prodaja in najem medicinsko tehničnih pripomočkov. Nudijo vam strokovno pomoč pri nakupu in pravilni uporabi proizvodov.
www.simpss.si/

Im-extrade

Električne negovalne postelje, vozički, sprehajalniki, pripomočki za dvigovanje, kopalne kadi, vozički za tuširanje...
www.im-extrade.si/

Medprotect

Medicinski in ortopedski pripomočki. Izdelki Thuasne so  na voljo tudi v večini specializiranih trgovinah širom po Sloveniji, ostali v njihovi trgovini.
www.medprotect.si   

Tosama

Tosama, tovarna sanitetnega materiala, d.d. je podjetje z dolgoletno proizvodno tradicijo.

http://www.tosama.si/

Trifilon

Vse za vas za vaše zdravje pri vas doma

www.trifilon.si

 

STORITVE

 

DIAGNOSTIKA CLARUS

Diagnostični center, preventivne in specialistične zdravstvene storitve. Brezplačna meritev krvnega tlaka, testiranje srca in pljuč (EKG in spirometrija) za imetnike kartice Clarus.
www.clarus.si

picture

ZZZS

Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije: Seznam in iskalec izvajalcev zdravstvenih storitev.
www.zzzs.si/zzzs/pao/izvajalci.nsf/

 

PZA - PRVA ZDRAVSTVENA ASISTENCA

Prva zdravstvena asistenca (PZA) je edinstvena storitev, ki vam omogoča hiter in prijazen dostop do zdravniških pregledov ter zagotavlja visoko kakovost zdravstvenih storitev.

picture

 

FARMACIJA

Krka

Pregled Krkinih zdravil. Opisi zdravil in izdelkov so namenjeni seznanjanju z njihovimi značilnostmi.
www.krka.si/sl/zdravila-in-izdelki

Lek

Lekovi izdelki brez recepta postajajo vedno bolj priljubljeni in prepoznavni tudi v širšem tržnem prostoru.
www.lek.si/slo/zdravila/brez-recepta/

Farmedica

V Farmedici so večinoma usmerjeni k zdravilom in preparatom brez recepta, rastlinskega izvora, namenjena samozdravljenju.
www.farmedica.si/

Tena

Blagovna znamka Tena izboljšuje raven kakovosti življenja vseh, ki imajo težave z inkontinenco. Vpojni izdelki za osebno higieno.
www.tena.si/

A-cerumen

A-cerumen - raztopina za redno higieno ušes, ki raztaplja tudi trdovratne zamaške ušesnega masla.
www.a-cerumen.si/index.htm

 

 

PREHRANSKA DOPOLNILA, KOZMETIKA

Hiša Zdravja

Pod streho Hiše Zdravja združujejo izključno prvovrstne izdelke s področja kozmetike in prehranskih dopolnil. Izbirajo izdelke priznanih blagovnih znamk.
www.hisa-zdravja.si/

MIC Mengeš

V MIC Mengeš iščejo najboljše in najkakovostnejše, kar se v svetovnem merilu dogaja na področju vrhunskih prehranskih dopolnil in možnostmi za boljše zdravje.
www.micmenges.com/

Favn

Favn je specializirano podjetje za proizvodnjo in prodajo  kozmetičnih izdelkov. FAVN izdelke pripravljamo po preizkušenih receptih in sodobnih postopkih
www.favn.si/

Nodol

Narava vam pomaga globinsko obvladati težave v sklepih, hrbtu in vratu - umirja vnetje in obnavlja hrustanec.
www.nodol.si/

Bitax

Bitax je podjetje za prehranska dopolnila in kozmetične izdelke. Ponujajo vam vedno nove izdelke, ki so plod modernega razvoja in tehnoloških postopkov.
www.bitax.si/

Zerochol

Zerochol je prehransko dopolnilo s 100% naravnimi rastlinskimi steroli, ki prispevajo k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi.
www.znizajte-holesterol.si

 

 

SLUŠNI APARATI

AUDIO BM

V slušnih centrih AUDIO BM širom Slovenije lahko hitro in brez čakalnih vrst brezplačno preverite sluh. Brezplačno lahko tudi testirate slušne aparate, za katere so pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije.

picture

Slušni aparati - Widex d.o.o.

Razvoj in prodaja visokokvalitetnih slušnih aparatov, ki nudijo naglušnim ljudem enake možnosti za sporazumevanje, kot jih imajo normalno slišeči.
www.widex.si  

Posluh za sluh d.o.o.

Smo podjetje, ki se trudi pokrivati vse dejavnosti vezane na zdravje ušes in dobro poslušanje. Imeti posluh pomeni imeti pravi občutek za neko stvar, pomeni imeti pravo čutenje do nekega problema. V našem podjetju si želimo imeti pravi posluh za vse vaše probleme v zvezi s sluhom.
http://www.posluh.si/

Neuroth

Za vsa ušesa ustrezni slušni aparati. 30% ljudi nad šestdesetim letom ima večjo izgubo sluha, zato štejemo izgubo sluha za eno najpogostejših kroničnih motenj.
www.neuroth.si

 

 

OPTIKE

OPTIKA CLARUS

Optika Clarus, pooblaščeni optik ZZZS. Velika izbira kvalitetnih in modernih okvirjev tudi na recept, brez doplačila. Največja izbra očal v Sloveniji. Preverite izjemne paketne ponudbe!
www.clarus.si

picture

Mestna Optika

Mestna Optika je podjetje z dolgo in bogato tradicijo s področja korekcije in zaščite vida. Svoje poslovne enote  ima odprte v vseh regijskih centrih po Sloveniji.
www.mestna-optika.si/

 

 

LEKARNE

Lekarniška Zbornica Slovenije

Lekarniška Zbornica Slovenije. Iskalec lekarn. Seznam dežurnih lekarn.
www.lzs.si/

Lekarna Ljubljana

Spletna lekarna Lekarne Ljubljana. Prva izbira za zdravje in dobro počutje.
www.lekarnaljubljana.si/

Preberite tudi naslednje poglavje, kliknite: BIVANJE

KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA