NAJOBSEŽNEJŠI PREGLED PONUDB ZA STAREJŠE

Za vas pregledujemo trg in zbiramo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Kontaktirate jih lahko sami, ali pa za to pooblastite osebnega svetovalca.

Prijavi se na e-novice


ZA STAREJŠE - BIVANJE

bolha.com: mali oglasi, velike priložnosti

Ne glede na to ali kupujete, prodajate ali podarjate, je bolha.com prva izbira večine uporabnikov malih oglasov. Na bolha.com najdete več kot 550.000 aktualnih malih oglasov z bogato ponudbo posameznikov in podjetij.

picture


KOMUNIKACIJE

Debitelov naročniški paket SeniorD

Naročniški paket za vse seniorje, ki želite plačevati le, kar potrebujete.
SeniorD vam omogoča, da sami določite in zakupite ustrezno količino minut pogovorov, sporočil SMS in prenosa podatkov.

picture

IZI mobil, d.d.

izisrebrni - samo za upokojene: telefon in polnitev na 24 obrokov - le 7 EUR

http://www.izimobil.si/

TUŠMOBIL

Pri Tušmobilu smo ob že tako vabljivih naročniških paketih za upokojence pripravili še posebno ugodnost. Naročniško razmerje boste sklenili  BREZ PLAČILA PRIKLJUČNINE. Tako boste PRIHRANILI že ob sklenitvi  naročniškega razmerja.

www.tusmobil.si

Suhozemni terminal Sežana, d.o.o.

GSM telefon Vitaphone 1100 s samo tremi tipkami, ki omogoča enostaven kontakt uporabniku s svojimi najbližjimi  ali  s centrom za pomoč na domu ali z zdravstvenim osebjem, če se z njimi tako dogovori.

http://www.st-sezana.si/1100.htmlDVIGALA IN PRIPOMOČKI

MERELA d.o.o., Prodaja in servis invalidskih pripomočkov

Merela d.o.o. je mlado podjetje, ki se ukvarja s prodajo pripomočkov za vse, ki imajo omejeno gibanje. Naše poslanstvo je, da vam omogočimo kar se da normalno gibanje in da ne boste več odvisni od drugih.

picture

Dvigala Staleker

Ponujajo: dobavo in montažo vseh vrst dvigal, vzdrževanje, servisiranje, skrbništvo in generalne obnove dvigal.
www.dvigala-staleker.si   

Dvigala Bartol  

Vgrajujejo samo visoko kvalitetne in preizkušene materiale, saj le ti omogočajo dolgo življensko dobo in nemoteno delovanje dvigal.
www.dvigala-bartol.si  

Duolift d.o.o.

Dobava, montaža in servisiranje vseh vrst osebnih dvigal, v skladu z evropskimi predpisi in standardi. Strankam  zagotavljajo varno in kakovostno uporabo dvigal.
http://www.duolift.si/

Jr product d.o.o.

Specialisti za naprave kot so stopniščni dvižni stoli, stopniščne dvižne ploščadi, vertikalne dvižne ploščadi, stropna dvigala, stopniščni vzpenjalci in drugo.
www.jr-product.si

 

AVTOMOBILIZEM

Avtohiša REAL

Največji pooblaščeni prodajalec vozil Renault, Dacia in Nissan v Sloveniji. Vse na enem mestu. Vrhunska strokovnost.Ugodno financiranje. Celovita skrb. In posebne akcijske ponudbe samo za upokojence!
Več: AVTOHIŠA REAL

Toyota Center Ljubljana

V svojih poslovalnicah v BTC (Leskoškova1) in VIČ (Tržaška 132) vabi na brezplačen preizkus in testne vožnje vseh modelov vozil. O testu primernosti vozil za starejše lahko preberete tudi TUKAJ

 

VARNOST

Vovko

Na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanja vam nudimo celovite rešitve za varnost in lep izgled vašega doma. Varnostna vrata - od izmere, do montaže. Akcijski popusti!
www.vovko.si/

Preberite tudi naslednje poglavje, kliknite: DENAR

KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA