NAJOBSEŽNEJŠI PREGLED PONUDB ZA STAREJŠE

Za vas pregledujemo trg in zbiramo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Kontaktirate jih lahko sami, ali pa za to pooblastite osebnega svetovalca.

Prijavi se na e-novice


ZA STAREJŠE

STORITVE ZA STAREJŠE

Obsežno poglavje najrazličnejših povezav. Za vas pregledujemo spletne strani, zbiramo in urejamo ponudnike storitev in produktov namenjenih starejšim. Pozorni smo na popuste in ugodnosti za upokojence. Za boljši pregled so urejeni po skupinah v tematiki.

ZDRAVJE

Vsi si želimo čimveč zdravja in čim manj težav z njim. Prek interneta lahko najdemo in raziskujemo različne možnosti, kako se sami spoprijeti z različnimi težavami. Razširimo si znanje, obenem pa lahko najdemo konkretne poti do pravih rešitev.

picture

BIVANJE

Dokler vse zmoremo sami ni problem. A kaj, ko včasih lahko postanejo stopnice prestrme in vrata preozka... Modro je, razmišljati o spremembah pravočasno. Tudi za prenovo kuhinje, oken, vgradnjo varnostnih vrat obstajajo enostavne rešitve...

picture

DENAR

V tem poglavju zbiramo koristne povezave zavarovalnic in bank, ki imajo posluh za starejše. V zavihku »NAŠE STORITVE« na strani zgoraj, pa lahko preverite, kako vam o tej temi lahko pomagamo v našem osebno-svetovalnem servisu.

picture

ZNANJE

Za znanje in izobraževanje ni nikoli prepozno! Zbiramo ponudnike rednih in občasnih izobraževanj, ponujamo povezave na pomembne inštitucije in vire znanja. Še posebej bomo sledili računališkim tečajem in spodbujanju spoznavana interneta.

picture

KULTURA

Ena uporabnejših možnosti, ki jih ponuja internet, je pregledovanje sporedov najrazličnejših prireditev. Večinoma se ponuja tudi opcija rezervacij, izbira sedežev v dvorani in spletnega nakupa vstopnic. Preverite!

picture

TURIZEM

Ponudniki turističnih produktov se dobro zavedajo pomembnosti starejše ciljne skupine. Zato večina pripravlja in ponuja izlete, potovanja in počitnice namenjena prav starejšim. Hoteli in zdravilišča pa prav tako praviloma nudijo popuste...

picture

ŠPORT

Rekreacija je pol zdavja. Z gibanjem podaljšujemo svojo mobilnost in zmanjšujemo možnost razvoja raznih bolezni. Vendar, ni vsaka rekreacija primerna za vsakogar. Modro je prisluhniti nasvetom usposobljenih inštruktorjev...

picture

KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA