NAJOBSEŽNEJŠI PREGLED PONUDB ZA STAREJŠE

Za vas pregledujemo trg in zbiramo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Kontaktirate jih lahko sami, ali pa za to pooblastite osebnega svetovalca.

Prijavi se na e-novice


MEDIJI ZA STAREJŠE

SPLETNI PORTALI ZA STAREJŠE

Zlata leta

Glavno poslanstvo zavoda za medgeneracijsko povezovanje Zlata leta je vzpodbujanje rabe modernih tehnologij med starejšimi. Več o njihovem delovanju si lahko preberete na spodnji povezavi.

picture

Seniorji.info

Poslanstvo strani je posredovanje koristnih in uporabnih informacij za zadovoljno življenje, spodbujanje vseživljenjskega izobraževanja in sožitja med generacijami.   
www.seniorji.info

Senior60.net

Koristne informacije in ponudba računaniških izobraževanj za starejše.
www.senior60.net/

Po srcu mlad

Po srcu mlad - je klub, ki pod svojim okriljem združuje najbolj aktivne ljudi generacije nad 50 let. Na ta način želijo razviti povsem novo socialno mrežo prijateljstva.   
www.posrcumlad.si/

Starejši

Starostniki, državni portal za starejše in upokojence. Informacije o aktualnih diogodkih, koristne povezave in informacije.
www.starejsi.gov.si

 

 

DRUGI MEDIJI

Revija Vzajemnost

Revija Vzajemnost je mesečnik, namenjen ljudem po upokojitvi in tistim, ki se ji bližajo. Neprekinjeno izhaja od leta 1974. Ustanovila sta jo Zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje in Zveza društev upokojencev Slovenije, danes pa jo izdaja Zavod Vzajemnost.

picture

ZDUS PLUS

Zdus Plus je obveščevalec Zveze društev upokojencev Slovenije. Na spletu lahko najdemo arhiv preteklih številk...

http://www.zdus-zveza.si/index.php/asopis

 

JANA

Že leta vam pripovedujejo, da je Jana vaša prijateljica, in še zmeraj se trudijo, da bi jo brala vsa družina. Ne želijo vas le opozoriti na težave, ki jih imajo mladi in stari, ampak jih tudi reševati.

picture

Revija Vzajemna

Revija Vzajemna je mesečnik splošno-informativne vsebine. Namenjena je srednji generaciji, mi ji rečemo Generacija 50+ in generaciji upokojencev.
www.vzajemna.eu/

 

NAŠA ŽENA

Naša žena je najstarejša slovenska ženska in družinska revija, ki neprekinjeno izhaja že 68. leto, z bogato vsebino, uporabno, praktično, pestro, raznoliko in verodostojno. V njej prav vsakdo najde nekaj zase.

picture

Če želite našo pomoč, kliknite: KONTAKT

Preberite tudi naslednje poglavje, kliknite: KORISTNE POVEZAVEPOMEMBNE ORGANIZACIJE

KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA