NAJOBSEŽNEJŠI PREGLED PONUDB ZA STAREJŠE

Za vas pregledujemo trg in zbiramo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Kontaktirate jih lahko sami, ali pa za to pooblastite osebnega svetovalca.

Prijavi se na e-novice


DRUŠTVA UPOKOJENCEV

SEZNAM DRUŠTEV UPOKOJENCEV

Društva upokojencev predstavljajo temeljno obliko organiziranja Zveze društev upokojencev Slovenije. ZDUS združuje čez 500 društev in več deset klubov in aktivov upokojencev, v katerih je včlanjenih nad 250.000 upokojencev in upokojenk iz vse Slovenije. Pri svojem delu skuša zadovoljevati čim širše interese upokojenk in upokojencev, ohranja in izboljšuje kakovost življenja na vseh področjih, aktivno deluje za razvoj celotne družbe ter spodbuja druženje in s tem premagovanje osamljenosti.

Društva upokojencev so organizirana v Zvezo društev upokojencev Slovenije, ki je nevladna, neprofitna in samopomočna organizacija upokojencev. Ustanovljena je bila pred 66 leti. Njena temeljna skrb sta kakovostno življenje starejših v Sloveniji in medgeneracijsko sožitje ter ohranjanje solidarnosti med prebivalci Slovenije.

 

 

URADNA STRAN ZDUS

www.zdus-zveza.si

ABECEDNI SEZNAM DRUŠTEV UPOKOJENCEV

http://d-u.si/drustva-upokojencev-po-abecedi/

NOVICE IZ DRUŠTEV UPOKOJENCEV

http://d-u.si/

ZEMLJEVID DRUŠTEV UPOKOJENCEV

http://d-u.si/zemljevid-vseh-drustev/

 

Če želite našo pomoč, kliknite: KONTAKT

Preberite tudi naslednje poglavje, kliknite: MEDIJI ZA STAREJŠE

KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA